A hazdaknak nincs extraprofit … nem lolot kell nezni , hanem a kis termeloket. Azok kb aproert dolgoznak jo sokat. Vagy amirol beszelsz kette kell valasztani. Extraprofit az epitoiparban van , de az sose lesz megadoztatva.
Kinyirni a bankot? Az megvan, hogy ekkora adóteher alatt is giga profitot termelt? Az felmerült valakibe ekkora adóteher alatt hogy lehet ennyi profitot termelni?
Mi az az extraprofit? Az energiaszolgáltatóknak nincs pl.? Vagy a gazdáknak amikor aranyáron meg a gabona? Ők miért nem kaptak extraprofit adót? De rengeteg szektort sorra tudnánk rakni... Az extraprofit is magyaros extra humbug.
Nem kellett volna választási osztogatást csinálni, meg felhájpolni az inflációt. Az MNB-nek meg a kormánynak együtt kellene dolgoznia, nem érdekek mentén, meg besértődni stb. Meg szabadságharcot folytatni, a Magyar Államnál csak a templom egere szegényebb kb.
Varga szociálisan egy ..... alak, de jó szakember. Nem tartana az ország ott ahol tart ha hallgatnának rá. Akkor van rá szükség ha gáz van. El se hangzott, aztán mégis megemelik. Nincs pénz a kasszában "barátom". Ez van.
Ha figyeltél elmondták a híradóba is , hogy azon vannak ,hogy csökkenjenek a banki kamatok , mert egyre kevesebben vesznek fel hitelt! Nem akarják kinyírni a bankokat mert akkor vége mindenek!Nem , hogy még adót is emeljenek!
Bank adó lesz csak a mértékén megy a vita..Azon gondolkodtam hogy paradox a helyzet..Mert ugye várjuk a nagyon erős jelentést...Varga szavait értelmezve meg akkor emelik a különadót ha nagyon erősek lesznek a számok...Most akkor annak drukkoljunk hogy legyen gyenge a jelentés..? :_)) Vagy kijönnek az erős számok és mindenki görcsöljön, hogy emennyi lesz az adó...jó nagy szart kevert varga úr..de fenn tartom az állításom. tipikus fidesz hamarosan finomitják, cáfolják hogy így tervezik:_))) kiderül el se hangzott..megszólalhat Csányi is:_)) jó kis szappanopera ez...
Én ezért dobtam 14.000-en az OTP-t mert folyamatosan fejik a két normálisan működni tudó multinkat a MOLT és az OTP-t. Nincs szabad piac, vadkapitalizmus van. Egy normális országban 28.000 ft-ot nyaldosná az OTP.
De miért figyel oda? Mert be csicskult… Persze így békén hagyja… Amúgy meg Csanyi csinálja jól Nem kezd el baszakodni hogy 178 vagy 234 milliárd forintja legyen… elég neki a kisebb szám is az is nagy összeg
OTP részvényesek ide!