11.540- 11.600 környéken többen is megírtuk, hogy az előző minták alapján akár egy 1500-1600-as emelkedés jöhet. Sajnos én csak befhitelre tudom most kereskedni, és naponta adom-veszem. Eddig jó is volt így, de most már számomra kezd “izgalmas” lenni…. Biztos vagyok benne, hogy nemcsak a daytraderek adják, és szerintem ez pont a MOL-nak segíthet a napokban az emelkedésben. A saját lóvém csak korrekció után tervezem átcsoportosítani OTP-be, addig marad a daytrade, csak nehogy elszúrjam :-/
11.540- 11.600 környéken többen is megírtuk, hogy az előző minták alapján akár egy 1500-1600-as emelkedés jöhet. Sajnos én csak befhitelre tudom most kereskedni, és naponta adom-veszem. Eddig jó is volt így, de most már számomra kezd “izgalmas” lenni…. Biztos vagyok benne, hogy nemcsak a daytraderek adják, és szerintem ez pont a MOL-nak segíthet a napokban az emelkedésben. A saját lóvém csak korrekció után tervezem átcsoportosítani OTP-be, addig marad a daytrade, csak nehogy elszúrjam :-/
Múlthét szerdán írtam, hogy 12k jó beszálló lehet, egyébként 12,5-12,6 körül fognak majd többen észbe kapni a nagy korrekció-várásban. Gratulálok annak, aki belevett múlthéten.
amcsiban a bankok egész jól teljesítenek, most már itt az ideje áttörni véglegesen a 12500-t
Törölt felhasználó2023. 07. 18. 21:14
Most kezd megindulni de egyesek már korrekcioznának.De ez megy minden nap. Minden héten.. Bemagoltáka kötelezőt de se nem értik,se nem látják.. oszt ennyi...
Majd egy valóban jelentős korrekcióban előkerülnek egytől egyig, és jön a tapasztalatlanabb kisbüfik paráztatása, mint minden papír topikjában. Aztán szépen összeszedi lent és nem hallasz róla sokáig.
Nem kell hallgatni rám, ezek nem bef. tanácsok! A megfigyeléseimet, számításaimat írom le! Te például honnan veszed azt, hogy "beletett 1 milliárdot a végén" ??? Főleg a végén, ezt honnan tudod?? Amúgy egy nagy befektetőt nem érdekli ha jön a korrekció, majd akkor is vesz és átlagól! Lehet több évre veszi az alapoknak, stb...
Ezt nem tudom honnan veszed:)) Még a talpát se nyalja, de semmi pénzért nem vennék bel itt! Szerintem becsuklik egy kis pihire! Többszörös cél és ellenállási pontokon evickél! Ahogy az előbb is írtam, hogy sáv alján várható egy lefordulás, majd utána újból nekimehet (4600-4700)! A tutit nem tom én sem! 🤔 SP D https://ibb.co/jyGR37G
OTP részvényesek ide!