Ez jó volt :) Szerintem csak előre iszik a medve bőrére, bár ilyen mozgások után hamarosan bontja a következőt, hogy egy kicsit meg tudjon nyugodni... lehet követni kéne a példáját nekünk is :)
Sose bánkódj azon, hogy mit lehet volna megkeresni! Én például átpakoltam TL23-ba, mert jelenleg a TL80 szerintem túl nagy rizikó, ha nem tudsz folyamatosan ráfigyelni.
TS80-nal simán lehetett ma keresni 15-20%-ot. De én nem mertem belevenni, mert jelenleg mínusszal vagyok a pozikban és féltem, hogy még jobban lemegy. Őszintén szólva kicsit parázok, hogy ezt is kiütik... De nem akarok negatív lenni, bízom abban, hogy felfelé lesz az irány. :-)
Nyilván elnagyolt számok, de ha én vezetném az OTP-t akkor kb ez lenne, idén oszti = semmi. A profitot nagy részét szétszórnám mindenféle tartalékokra meg elhatárolásokba hogy minél kevesebbet mutassak ki, de még elegendőt ahhoz hogy a várakozásokat hozzam. Indoklásnak bedobnám a különadókat és a várható további bankok vásárlását, amit részben a dollár kötvény kibocsátásból és egyéb várható bevételekből terveznék finanszírozni. Megemelném a fejlesztési tartalékot is mert hogy az OTP rendszert be kel vezetni a megvett bankoknál, új infrastruktúra arculat bevezetése stb. stb. szóval osztalék = 0.-Ft.
OTP részvényesek ide!