Ma aztán van likviditás, aki akar vehet bármennyi OTP-t. Gyanús nagyon ez sok eladó így hirtelen, a nemzetközi hangulat éppen csak piroslik, még az USA nyitás sincs megvárva.
Egy biztos a fityeszes Vezíreknek ismét megköszönhetjük, hogy a BÉT egy másik európai kosárba került... Sajnos tényleg kezdünk elválni az EU tőzsdéktől és csak esünk, ráadásul holnap még kormányinfó is lesz :(
Gyerekek, ennek annyi, hello, nem akar magához térni, a bux teljesen elvált amúgy a régiótól, egyik se esett ekkorát az utóbbi napokban, sztem valami magyarspecifikus negatív hír fog megjelenni... És kitaraznak. Én mindenesetre megvaltam a longoktol...
Persze az nem tétel csak az elmúlt kettő napban már esett eleget és úgy voltam vele, hogy a 10 K talán ma már megfogja, de akkor lentebb áll meg sajnos.
Egy valami lehet menekülő, ha nem akarja 10 alatt eldobálni, de erre kevés a sansz!
Törölt felhasználó2023. 03. 08. 13:18
kattognak a stopok.. valamiért az az érzésem valakik gyűjtik.. mocorog bennem eljátszák ők már tudják a katasztrófális jelentést de közben jobb lesz. sokan belenyúlnak a hulló késekbe.. sajnos a lemaradás érzése erősebb mint az óvatosság.. ha nem veszel és felmegy 150et..akkor úgy érzed a zsebedből vették ki ezt a pénzt..de ha 500al feljebb vettél akkor azt mondod majd jól kiülöd. Mindegy mikor szállsz be ha nyersz rajta. A nagy forgalmú emelkedés ami másnap GAP al nyit.. az egy valódi trend.. főleg ha másnap is uez a forgatókönyv..
OTP részvényesek ide!