Hejj ezeket mi lelte?? Hétfőn meg kéne indulnia ennek is, hacsak nem brutál szar lett a tavalyi év. Persze egy nap eleji certi kiütés még beleférhet . Na majd a moodys megmondja mindjárt
Eltűntem, de csak a fórumról, mert így láttam jobbnak, elegem lett...! Még csak bele sem olvastam a topikokba jó darabig!! Most is lazábban kezelem, sokat görgetek..:))
SP hetes egyszerűsített! Szerintem lényeges nekünk is! Egy szép nagy zászló, igaz kicsit mélyebbre jött (50%), de meglátjuk...! Már jeleztem régebben, hogy az 50% mindkét esetben megfigyelhető! A nagy lefele korrekciónál és a felpattanásnál is, ahol tartunk! A kék trendvonalat szépen átvitte, most egy visszateszt féle történik, vagy majd kiderül...! 😃 Napos időtávon pedig nem vagyok meggyőződve, hogy megvolt az alja, túl mélyre jött a támasz alá! Persze ott volt a 200 napos, meg a trendvonal, stb! Hát most pattant, de az a 3800-s szint nagyon piszkálja a csőröm..! Nincs pozim benne, csak valahogy mágneses..:)) https://invst.ly/-g2nl https://invst.ly/-g2nm
Maci, csak egy elfogadható okot mondj! Ha jó lesz az OTP eredménye, miért kell húzni a jelentést márc. 27-ig? Szerintem aggódnak a Q1 miatt is, és hagyni akarnak maguknak időt, hogy mutyizhassanak mennyit hagynak 2022-re, mit mentenek át 2023-ra. Én nem tudok jobb magyarázatot. Egyébként ez konkrétan egy vicc. Én már a MOL-nál is sokallom, amit vacakoltak. MTEL a legkorrektebb ebből a szempontból, persze ott külföldi tulajdonos van.
Csak annyit mondanék ezeknek a "kedves" kételkedőknek, az utólag rajzos vádakkal, hogy tessék megnézni akár a közelmúlt richteres rajzait, ott volt a pingi 7200-7400-as sávba rajzolva már jó ideje farkasfu által.
Farkasfu, minden tiszteletem a tiéd, én köszönök ábrát és rajzot mindenki nevében. Voltak időszakok mikor eltűntél, és szegényebb lett a fórum. Kérlek "strapáld" magad továbbra is nekünk.
A probléma ott kezdődik, hogy négy féle embernek/tőzsdézőnek kellene megfelni egyszerre a chartokkal! (Leszögezem, hogy nem neked készültek! 😃) 1, longos (befektető) 2, aki lent keresi a beszállót ( nem shortos) 3, aki semmit nem konyít a chartokhoz/ta-hoz 4, aki már el tud menni" a charton, felismeri a támasz/ellenállásokat (és a pingit🐧) Szóval nem a profiknak strapálom magam! Amikor ilyen egyszerű chartokat tettem fel, akkor azt vágták a fejemhez, hogy csak egy irányba publikálok és biztos pozi függő a chart! Aztán jött mindkét irány, akkor meg jó vicc..., valamelyik csak bejön! Volt olyan, aki szerint utólag rajzoltam be a találatot! Szóval nem tudom kinek feleljek meg!!?? Több topikban, többször is elmagyaráztam a pingi szerepét és hogyan jutunk oda, arra nyilakat tettem! Többre nem tudok vállalkozni, a fent felsorolt tőzsdézőket próbálom segíteni, vagy nem tudatosan félrevezetni! A pingire visszatérve, csupán az a szerepe, hogy meg lehessen különböztetni a 100%-t két fibo között! Ugyan is a pingi a jövőbeni célárat jelzi, ezt a fibot a célár meghatározására használom, de csak a 61,8-s szint után kell vele foglalkozni. Ez a fő ellenállása, ahol visszafordulhat! Lefele menet is egy ellenállási szint, mert ha egy cél felé haladunk, akkor csak is ellenállás lehet..., persze normál esetben egy támasz, na de ezt hagyjuk! :) Azért említettem a pingit megint, mert mindig vannak új fórumlakók..:) Persze nagy hibám, hogy maximalista vagyok és nem elégszem meg egy két fiboval, csatival, stb. és igy egy kicsit zsúfolt lesz a chart! Látnád az enyémet, nagy monitor kell hozzá...:)
OTP részvényesek ide!