kedves balin :) tudod te én mekkora összeomlás teroia hivö vagyok asszem ezt nem kel elmesélnem, még is még is mikot 11580 rol össze omlott akkor is a további emelkedést bizonygattam.... eljön az is amiröl te beszélsz de most még nem nagy rá az esély. tisztelettel :)
A 2021 Q2,Q3, és a 2022 februárig tartó 16K feletti időszak egy hatalmas fej-váll. Egy lufi volt alapok nélkül. 13K-16K között lenne az OTP árfolyam helye, ha hozni tudná a 2021 második felében prezentált eredményeket. Valószínűleg, részben azonban, az is csak manipuláció eredménye volt, ahogy rendszeresen élnek az OTP-nél a visszatartás, majd ráeresztés technikájával. Sajnos 2022-ben nem tudta hozni azt a pályát, amit 2021 második felében felvillantottak. Ez van. Nem a szeretem, nem szeretem a kérdés. Az a balekok terepe.
https://www.tradingview.com/x/LAaQAQBB/ nemakarokelkiabálni semmit kicsi a tf lehet bármi de mintha kész bázis bol indulásra kész állapototlátnék... talán a meg lesz a kitörés ....
Egyáltalán nem öröm kérdése. Fundásan nincs ok az emelkedésére. És ezt TA alapon is lehet látni a charton. Az a csökkenő csatorna magyarázható fundásan, sajnos.
OTP részvényesek ide!