Majd meglátjuk, viszont ha az ukrán fél eközben nem fogja provokálni őket az csítíthat egy ici picit jelenlegi helyzeten, de a közeljövőbe bármiféle "rendes" tűzszüneti megállapodás kizárt.......sajnos
Pontosan így van a te pénzed! Te nyereséged/veszteséged. Te döntésed! Nagyon vigyázz a közhangulat itt nagyon gyorsan tud változni. Nagyon gyorsan magával tud ragadni a fórum hangulata. Vannak itt shortosok, vannak itt napizók, és vannak hosszútávú befektetők is. Senki sem jövőbe látó, mindenki csak a múltat a megtörténtet magyarázza meg vagy próbálja kiszaszerolni/spekulálni valamilyen általa elfogadhatónak vélt indokkal/magyarázattal mi miért történt. Senki sem tudja megmondani hogy egy papír ára fel megy vagy le megy vagy oldalaz. Én sem tudom megmondani, én is kezdő vagyok. Higgadt fejet - hideg vért - kötél idegeket kívánok neked. Sikeres kereskedést mindenkinek!
Mit kötekedsz szegény kezdővel, miért ne lehetne véleménye? Ha neked van elképzelésed és információd akkor írd le. Amúgy szerintem sem zuhan be, csak korrekciók vannak de menni fog felfelé szép lassan. Nem így gondolnám akkor eladnám már most. Persze ez nem jóslat csak a mostani véleményem az itt/máshol olvasottak alapján amit felülírhat egy rossz hír vagy bármi és akár már holnap is gondolhatok mást.
OTP részvényesek ide!