Tudtam, hogy nem lenne szabad elmenni a Lidibe. :)Ennyit a TA-ról. Reggel ugyan felszaladt 10 095-ig (állítólag volt kötés 200-on is, de én azt nem találom az Erste listájában), majd 11:15-kor mégegyszer bepróbálkoztak és 10 185-ig újból felszaladt, aztán semmi. . Mi látszik most kis tf-en? Elvileg lassan megint fordulnia kellene, talán nem megy már ma 9910, de még talán 9950 alá sem. Szerintem hétfő délelőtt fent lesz megint 10 200 fölött, a 300 már kicsit messzinek tűnik, de majd meglátjuk. . Hosszabb távon? Ez külön téma lesz. Az idén lenni kellene még 10 500-on onnan pedig lejöhet megint 10k alá. Ez a 10k alatti újbóli szint viszont nagyon kérdéses. Onnan viszont emelkedni kell hosszabb távon is. . Ui: Nagyon szeretném, ha átmenne: folyamatos a bizonytalanságom, és csak nagy ritkán lehet tutit mondani. Lehetőségek vannak csak. Van amikor még a tuti sem jön be. Itt a mi példa.
Igen, csak vártunk volna egy olyan hírt, hogy mondjuk: Jó hírt kapott a XXX Bank, mert a tegnapi kormányhatározat szerint nekik nem kell extraprofit adót fizetni. Vagy: Bréking! Itt a bankok listája, amelyek mentesülnek az extraprofit adó fizetése alól.....
Azokra a magyar székhelyű pénzintézetekre vonatkozik, amellyeknek a 21-22 es évben, a nettó kamatbevételüknek legalább kétharmad része külföldi ügyletekből származik.
Okés, de akkor kiről van szó? Mi se tudjuk, más se, mert nincs nyoma a neten. Pedig akiről szó van, annak örömködnie kellene, de semmi. Nagyon furcsa ez így.....
Napi szintű hullámvasútra készülök 19-ig napi 150-250 pontos mozgásokkal. Utána majd meglátjuk. Ha pozitív lesz az év kezdése márciusig 13.000 környékére várom. Ha....
OTP részvényesek ide!