A 25 év tapasztalat nem érv, max egy érv megerősítésére szolgálhat. Itt egy valószínűséggel kell számolni, amit mindenki maga dönt el, hogy mennyi. Ez egyébként minden infóval így van, ezért nem 0 még az árfolyam és ezért kell portfólióban gondolkozni.
Nekem meg ez a gyászos.... 4ig-be már írtam hozzá egy kis saját véleményt, így lehet pár napig nem írhatok majd se ide se oda :) Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Az Európai Bizottság továbbra is minden rendelkezésére álló eszközt felhasznál annak érdekében, hogy az Európai Unió közös értékeit megvédje - mondta az uniós biztos. Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti EP-képviselő a vonatkozó EP-jelentéstervezet ismertetésekor azt mondta, a szöveg rögzíti: Magyarország többé nem tekinthető teljes értékű demokráciának, mivel a demokrácia és az alapvető jogok helyzete tovább romlott azóta, hogy 2018-ban az EP elindította ellene a 7. cikk szerinti Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
A kinti negatív tőzsdei hangulatra rátesz a jogállamisági kérdés... Jön-e a lóvé vagy nem.., mintha a piac kezdené árazni a nemet. Tényleges elvonásnál meg lesz itt egy kis baj.
Pár hete itt írtam, hogy a lengyelek példáját nézve nem biztos a Mo. pénze. Megkaptam a 25 éve tőzsdéző fórumtárstól, hogy lesz zsé, nem tudok a sorok közt olvasni, stb. Én azóta a próba pakk-ként vett 8820-as, 8500-as, 7900-as pakkokat 9200-nál eladtam. Érték papír számlám az Ersténél megszüntettem. Nem kárörvendek. Nem dicsekszem. Azért írtam le, hogy a hozzám hasonló kezdők merjenek saját véleményen lenni. Nem kell mindent elhinni, amit valaki magabiztosan, hivatkozva a 25 éves tőzsdei múltjára kijelent. Véleményem továbbra is tartom. Egyenlőre nem lesz EU pénz. Otp-t lefelé várom.
OTP részvényesek ide!