Szép napot, egyenlőre nem mozdulok csücsülök a vételekbe, úgy tűnik nagyon kell a pénz Viktoréknak és mindenben engednek az eunak. Ez jó hír. Csak a borzasztó öldöklésnek lenne már vége keleten, gyakorlatilag patt helyzet van, bár az idő a ruszkiknak dolgozik, lassan a másik oldalon elfogynak a képzett katonák. Talán már kezd derengeni mindenkinek, hogy valahogy meg kell egyezni a feleknek, ez így mindenikek fájó és ami külön figyelmeztetés, bejött az első tüntetés is Prágában.
Az eu-s megegyezésre látok jelenleg esélyt inkább... annak már vannak jelei. A háború és az energiaválság még tombolni fog... Sem az orosz sem az amcsi érdek nem akar egyelőre véget vetni ennek. :-(
Egy jó hírt nem tudok,a kb 10 rossz mellé ami az emelkedést támogatná,ha 9K-ig felevickélne,még az is csak a a hirtelen shortzárásoknak lenne köszönhető.Én kiszálltam a partfonalról figyegetek.Persze igazad is lehet.
Emelkedésben egyelőre nagyban nem kell gondolkodni, de szerintem egy korrektív hullám lesz még fel 10k-ig. Ez a setup nálam áll, amíg új mélypontra nem megyünk... A célár most kb 10200...
Az általad említett volatilitást én a Richternél figyeltem meg. Ott egy ideig remekül lehettt az elmúlt hónapokban trade-elni. 7k alatt vétel, felette eladás. Kisebb pontosításokkal, de kb ennyi volt a feltétel, és most Ricsi is megállt. Leszűkült a volumen és ezzel az árfolyam is beállt... Legalább egy negatív topiknak ki kell esnie, hogy legyen játéktér... Emellett szerintem 8k alatt meg már nem akaródzik nagyon eldobni a papírt, mert ha esetleg MO-on megmarad a keresőerő egy része, akkor OTI jó árban van...
Majd januárban lehet vásárolni.Hiú ábránd az emelkedés.Vagy ha nem is az csak ok a kiszállásra.Profitrealizálás meg nem aktuális,fél,1 %-os emelkedésnél sem,mert a tranzakciós díj emelkedése miatt az is bukta.Várni,várni,várni...
Jó napot! Private Banking friss:-Az OTP papírjai réssel indultak lefele egy hete, ami így újabb jelzés volt az esés irányába. Még érdemes addig kivárni a vételi oldalon, amíg újra nem jön be a forgalom.OTP napi: A múlt héten nyitva hagyott rés (9090- 9152) megmaradt, így még folytatódhat a lejtmenet. A fő trendvonal messzebb található és lefele áll. A 9375 már ellenállássá vált. A fő csökkenő trend törése hozhat komolyabb változást és emelkedést, de ez még időben későbbre tehető. A következő csökkenő hullámban érdemes lehet kivárni a vételi oldalon vagy egy jelentősebb forgalmú napra, vagy egy erősebb leszúrás jellegű gyertyára. Ellenállások:10 000; 11 250. Támaszok: 8125; 7500; 6863; 6250.
OTP részvényesek ide!