Nem értetted meg, amit írtam. Csak annyit akartam mondani, hogy attól, hogy például én szurkolok azért, hogy legyen megegyezés, nem leszek Orbán párti.
Hívd fel először azoknak a figyelmét a kötelességükre, akiket te választottál! Az ellenzékieknek majd felhívjuk mi. Hátha legalább látszólag tisztességesen működő országgyűlést kapunk.
Akkor még egyszer légy szíves elolvasni a 2009-es Hvg cikket, de nagyon szívesen ide is másolom neked a cikkből azt a megállapítást, amit még a IMF-es hitelkeret odaítélése után írtak, ami önmagában nem volt elég az államcsőd veszélyének elkerülésére: "Az államcsődveszély árnyékából a kutatói közmegítélés szerint
Magyarország mintegy ezermilliárd forintos azonnali állami
kiadáscsökkentéssel mászhatna ki, ami az állami kiadások több mint 7
százalékos további kurtításával egyenértékű."
Aha, az ellenzéknek be sem kell járni a parlamentbe. Csak a milliós tiszteletdíjakat felvenni, és a képviselői keretből családtagokat és holmi Enikőket fizetni. :)
-off - szerintem itt mindenki tudja, hogy 2008/2009-ben milyen helyzetben volt az ország, ezen kár izmozni - arra reagáltam, hogy 2012-ben nem volt csődhelyzet, illetve ha volt is, azt az akkori kormány felelőtlen intézkedése idézte elő (mivel Bajnai előtte már eléggé konszolidálta a helyzetet) on
OTP részvényesek ide!