Valaki ezt letudná nekem fordítani? "A tranzakció pénzügyi zárására várhatóan 2022. negyedik negyedévében kerülhet sor a szükséges, több lépcsős kínai hatósági engedélyek megszerzésének függvényében." Szóval ha jól értem, lényegében csak év végére lesz tutti frutti atombiztos a buli, nem?
Az engedelyt aprilisba kiadtak magyar oldalrol, alapkezekok mar tudtak mi keszul nem? Most hirtelen be dobnak egy ilyen sztorit de semmi konkretum nincs manipulacio sztem... igaz h sokan vannak kinaban de a szolgalatok is mekkora szelet lesz az ovek a 15%al stb stb számok hol vannak az adatok amire epitenek?
Törölt felhasználó2022. 06. 03. 20:37
Ez a kínai hír elég komolynak hangzik, bár csak a csatolt linkeket olvastam. 15 % elég sok egy akkora piacon. Emiatt hamarosan celaremelest is várok
Kedden már ne próbáld meg.. :)) Akkor mutatok valamit, hogy mi is történt két nap alatt! Egy nagy semmi! 😃 Meg kell nézni a chartot, hogy mi a különbség a szerdai és a mai nap vége között! Annyi a különbség, hogy szerdán a végét lenyomták, a mait meg fel! Ebből lett egy kis emelkedésünk! Hogy miért, hát nem volt az Angol kereskedés és csak maszatolás volt kis forgalommal, etetéssel! 😃 A trendvonal evvel módosult és a sáv felső része lejjebb dőlt! Kedden meglátjuk a szerdai folytatását! https://www.tradingview.com/x/aseLvN1L
Errol a kinai dologrol hol lehet olvasni? Pl kik a partnerek? Mekkora a beszallo koltseg? Es mi a varhato profit?
Törölt felhasználó2022. 06. 03. 20:22
Mire számítotok jövő héttől az árfolyamban, a kínai hír miatt ? Szerintem ugyanaz a hullámzás, mostanában inkább esés lest, mint eddig, csak 300-500 ponttal feljebb. Magyarul jövő héten is 10 ezer alatt leszunk a hét nagy részében
Pénz- és tőkepiac Kínába is beteszi a lábát az OTP Bank Fogyasztási hitelezési vegyesvállalat létrehozásáról döntött a magyar pénzintézet a Kínai Népköztársaságban. Azért ez nem fogja gyengíteni a részvények árfolyamát!
Szépen kizászlóztuk magunkat 9400-9200 között. Nem volt mozgalmas nap, de aki mert az picit nyert. A 61.80% tartásában bíztam, a 92.41 % -éreztem ,hogy nem lesz meg. (eladtam 9398, lent visszavettem 9260) . Szóval köszi! Aki tud az tud!
OTP részvényesek ide!