ahhoz még 400 pontot kellene hogy essen.8600-on nyitottuk a hetes gyertyát, és 8900-en a június havi gyertyát.Pont ezért holnap nem várnám 8900 alá.9000 környéke benne van,mint első támasz.
ez egy utólagos tényközlés ilyet én is tudok de, 15.40--től 80 perc alatt lemegy 300 Ft-ot úgy hogy minden + ban még az msci eem is amiben az otp van nem törvényszerű de így utólag én is látom , hogy ez történt de nem ez tendencia ilyen esetekben általában de kötekedésnek pont jó
Szia Balin. Minden rendben nálad? Komolyan. Ma a fórumokban a következő hozzászólásaid voltak. "Na az már oda érne, ahova én is várom!" Szerintem ma mélyebbre tart, átprogramozták a robotokat!" "Lényegtelen." "Ezt lehet csinálni a legnagyobb blue rv-el?" "Igazából hír sem volt". "Dniel, Lpitty kollégáknak van igaza, le van gatyásodva az OTP." "Holnapi nap nagy kérdése, lehet-e hetesen a gyertya végül egy hulló csillag?" "Egyelőre csak a csőrét vizezte össze!" "7200?" "Aztán lefelé is, abban sincs semmi meglepő." "Hasmenés?" A nyugodt ember mindig erős ,az érzelmek viharában küzdő pedig szerintem gyenge. Nekem ez a mottóm..:) Szép napot
OTP részvényesek ide!