Korrekt, hiszen egy korábbi tőzsdei trend az ismétlődő árfolyamérték okán számonkérhető... Miért nincs benne több? Hova tűnt az érték? Életveszély? Mármint, hogy a 12 ezren vett papírt 10 ezret ér? És ha kivárja, eladja 13 ezren? Nem valami hatalmas rizikó, az OTP nem kripto meg teáskanál gyártó cégek papírja. A növekedés után pedig majd esés is jön egyszer teóriádat osztom, az kikezdhetetlen, csak nem mindegy, mikor és mennyire. :)
Ezek a dumák mentek 12K-nál is, sőt, fölötte is. 1-2 jó long nap bármikor lehet, de ennél több az OTP-ben nincs benne, amíg tart a háború. Rövidtávon, középtávon életveszély a papír. Hosszú távon más a világ, 20 évre persze abszolút rendben van. Viszont van egy olyan érzésem, hogy rendkívül alacsony azoknak a száma, akik valóban, eredendően ilyen hosszú távra veszik.
Nem ismertem, köszönöm a tippet, de egy részvénytársaságnál ez a down kifejezés akkor sem szerencsés, ha amúgy tökre mást jelent. Ez ugyanolyan mint kéz és lábtörést kívánni, akkor már inkább mondja azt, hogy dögöljek meg, ne szenvedjek már. :)
Az első fél óra számai alapján szerintem aki tegnap 11-kor betankolt kétmilliárdért 9800 körül az most reggel szórta ki 10 fölött. Aztán amikor újra játékos kedve lesz, megint kitesz 120-130k darabot 9900-9950 körül, aki venni akar erre érdemes várni.
Főleg amilyen infláció volt és lesz még idén, ha beépül, egy jövőévi 10 ezer inkább már 8500 lesz, szóval ez lehet egy történelmi pillanat, hogy 2022-ben van/lesz utoljára 10 ezer alatt az OTP.
Így igaz.Sőt.Másik 2 topicba írtam be,rögtön zárás után,amikor még csúnya pirosban volt minden.És azt is beírtam,hogy a tegnapi záróban vett tételem,ma mindenképp eladom. De nem ez a lényeg.Az én kereskedési habitusom. Teljesen lutrira vettem,húztam a 19-re egy kártyát,és bejött.Ebbe a topic-ba direkt nem írtam be,mert nem akartam,hogy úgy mondd másoknak rossz tanácsot adjak....mindenki kereskedjen a pénztárcája stb. szerint.
Jó napot! szép nyitás réssel fel,akkor marad a 10K erős támasz.Ez alatt venni ajándék! Már 3-évvel ezelőtt is írtuk.hogy 10K alá nem nagyon kellene neki menni.
OTP részvényesek ide!