A FED ma már a teljes yield curvet manageli, nemcsak a rövid oldalt. Eléggé világosan kinyilvánitották, hogy le fogják hűteni az ingatlanpiacot az MBS eladásokkal. Ez még valamennyire népszerű is lehet főleg a fiatalok körében. Valmint ezzel útját állhatják a bérinflációnak. Az olaj és nyersanyagárakkal meg ugyse tudnak mit csinálni. Persze nálunk ilyentől nem kell félni.
Azért ez egy "kicsit"dúrva volt,amit itt megfogalmaztál ,főleg a 95-99% hogy bukóban van.Ilyet nem illik és nem is szabad nyíltan megfogalmazni.Mindenki építse ki a saját biztonsági hálóját.Abban esetleg lehet segíteni, érvelni,de a döntés joga , a munka farkas része, felelőség vállalása az övék!! Nem ismerem a 18.000 álláspontod,mert én már a nagy zuhanás utolsó 2 napján jöttem vissza kerekedni a részvényben 9400-10200 között, 2022 március 1-én.
Ekkora csúsztatást! Majd itt is csökken 30-ról 29-re és lehet ujjongani?
Törölt felhasználó2022. 05. 11. 15:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az inflációval ott is az a baj, mint nálunk. Fogyasztási cikkeket fognak vásárolni, spájzolnak, ingatlant vesznek, mert ott jobban fial a lóvé, mint a tőzsdén. Kicsit helyrerázza a piacokat, de nem kell szerintem beszarni.
2018 karácsonya táján egyszer a piac hisztizése már visszavonulóra késztette a FED-et. Az inflációval valamit most viszont mindenképp kezdeniük kell, ez a legfontosabb belpolitikai téma a szokásos kultúrharcok mellett.
OTP részvényesek ide!