Nostradamus meghalt! Mindenki az érzéseit írja le. Minden összefügg
mindennel, még a holnapot sem lehet biztosra jósolni! Szerintem Dectrum
jól látja, A cég jó, a környezet sz@r! Persze a tévedés
jogát fenntartom. Gazdagodjatok
békében.
A 78 az akármit is jelenthet. Az egy jó évjárat. :) Én "szerencsés" vagyok, mert általában 25 alattiakkal találkozom rendszeresen - munkám miatt -, de ha a szakmai részt nézzük, akkor talán szerencsésebb lenne egy kicsit idősebb korosztállyal találkozni, mert - csak és kizárólag szakmai és motivációs alapon - nemcsak egy alkalomra készülnének, hanem " .... sed vitae discimus" :)
És ha az átlagom eléri az aktuális árfolyamot akkor nullán ki tudok szállni. Persze ebből a nullából még lejön az adó meg az egyéb költségek. Tehát picit árfolyam felett kell kiszállni és lejjebb be ha folyamatosan esik a trend.Ma is tanultam valamit. Ezért már érdemes volt felkelni. Köszönöm. :)
Én úgy tudom, a hígitás szót arra használják, amikor magas árfolyamon beragadsz, amihez alacsonyabb árfolyamon veszel, így az átlagod árfolyamod alacsonyabb lesz. Pl. vettél 200db-ot 16500ft/db áron egy hónapja, amihez most veszel még 300db-ot 10500ft/db áron, így az átlagod 12900ft/db lesz.
Elnézést! :-) Nem lebeszélem, csak tartom magam a véleményemhez... Amíg a trendvonal meg nem törik a naposon, addig várom a beszállót. Egyébként MOLnál ilyen trendben nem várnék nagy fordulatot. Ott most tombol a bika, csak sajna én nem ugrottam be a longos jelekre. Legközelebb majd jobban átgondolom, h van-e a pénznek szaga...
Azért ennyire nem kellene lebeszélni az árfolyamot,Te :-)) Sokan vagyunk még,akik vásárolnának 10.000 alatt is,de ha oda bemegy,nem lesz gyors vissza pattanás.Ez csak egy érzés... Látod? máris +1%
Időnként látom, hogy pár darabot csipegetnek. Azon gondolkodom, hogy miért éri meg csak pár darabot venni? Ott a minimum tranzakciós díj. Az is érdekelne, hogy pontosan mi az a hígítás és miért éri meg ha egyáltalán megéri?
OTP részvényesek ide!