Most koccolok dolgozni. Nektek sok nyerőt! Óráson még nics vége a bulinak lefelé szerintem. Tippre jön egy visszateszt északnak Zsuzsa biztos tudja, hol akadhat el, én azt most nem látom... Talán 11850? Onnan viszont új lokális aljra számítok, részleges vagy teljes réstöltéssel. Legyen telje, legyen egyszer a fiúknak is igazán jó. :)
Igen. Én úgy csinálom, hogy az alsó célárat elosztom 5-6 felé. Ha jön le, veszem. Vagyis most 4-500 forintonként veszem lefelé. Utolsó végtelem 11650, következő 11200 környéke. Nem vagyok kifeszítve, világos, hogy nem is lehet extrém sokat keresni...
A pingus matekos értéke a 100%, de mivel ez többszereplős piac és nem lottó, így egy sávba teszem a fordulás lehetőségét a 127,2% ig. Amikor pánik van és esetleg átszáguld a sávon az árfolyam, akkor álltalában mindig visszateszteli a sávot! Azért ezeknél a rövid távú szakaszos pingusáknál figyelni kell nagyon, mert többször pattanhat belőle és visszatesztelheti, akár naponként is, majd átszáguld rajta! Ilyenkor a fundás hatásokra oda kell figyelni! De a tőzsdén 100%-os célármeghatározás ami teljesül is és tipp" nincs!
ez valahogy neked nem akar összejönni :) molban ültél, majd dobtad mikor még ment felfelé azért, majd jöttél ide longolni de szerintem fordul le a piac 10 alá... :)
A február 24.-e előtti állapotoknál úgy fogalmazott legutóbb, hogy örül annak, ha meg tudja azokat a területeket tartani, amelyek akkor Kijev ellenőrzése alá tartozta, de Donbasz és nem tartozott az alá, mivel a két szakadár megye "népköztársasága" a népszavazás és - az oroszokon kívül senki által el nem ismert - "népköztársasága" már nem volt az ukrán állam ellenőrzése alatt. Szerintem a további fegyverszállítás és bármilyen, harci tevékenységet támogató nyugati beavatkozás csak a további halálos áldozatok számát növeli. Nyugatnak esze ágában sincs más módon beavatkozni, Victoria Nuland most helyrehozhatja a 2014-es baklövését, ami már eddig is több-tízezer ember életébe került. Bizonyára május 8.-át akartad írni, mert akkor volt vége a második világháborúnak, de Putyinnak akkor sem kell ezzel "parádéznia", mert önmagában Ukrajna lerohanása is komoly népszerűségnövekedést eredményezett számára Oroszországban. A nemzetközi politikai viszonyokban a moralitás szerepe nem értékelhető Machiavelli óta, de különösen a realista, és a Hans Morgenthau által képviselt neorealista irányzat szerint. Egyébként a második világháború óta, amikor megbukott a wilsoni utópikus idealizmus, ez a mainstream irányzat. https://www.portfolio.hu/global/20220405/zelenszkij-nehez-lesz-megtartani-a-krimet-es-a-donyec-terseget-537743
Igedörlő. A múltkori emelkedésből úgy maradtam ki, hogy nagyon centiztem, most eljátszottam a gondolattal, hogy megfelezem az ide szánt zsetont , és nem a rés aljába, hanem felét a közepébe állítom be vételnek, mert ha megint itt hagy, akkor bedurcizok. :)
OTP részvényesek ide!