Nekem úgy tűnik, mintha ugyanazt élném át mint 2 éve csak 1000 ponttal feljebb. Akkor ha jól emlékszem 12200-12300 körül ahova felszaladt utánna volt egy lassú lecsorgás 10000 ig sőt még alá is . Mielőtt felment volna.
Ugy latszik ez a 13 ezres szint korai meg otiliának... lejjeb vann meg res bar sztem addig csak nem zug le. A nagy menetelesek vissza apadtak... ezek szerint lehet futkosni a lepattanora el tengozunk itt sztem meg egy darabig. Valasztasok elott kivancsi leszek mit fognak meg ott marionettezni
Egy logikus magyarázat van rá habár tőzsdei árfolyamalakulásnál -ban azt keresni nem szabad...sokan indítottak vételi pozit,arra számítva,hogy CSS kirakat rendezés miatt felhúzza az árfolyamot,csak sajnos ez nem történt meg,és így kénytelenek voltak eladni a zárószakaszban.Ilyenkor jóval alá ajánlanak a piaci árnak,hogy mindenképp teljesüljön az ügylet.
Engem picit zavar a dupla alj pl. Ha nagyon közel van egymáshoz a két alj értéke, annál nagyobb az esélye, h át is viszi azt, így nem lennék meglepve ha rövidebb, akar 1 hónapon belül új aljat ütne a papír. Szerintem a technikai kép nem a legjobb, túl sok pozitív hír sincs sajnos. Újabb covid hullámok, lezárások Kínában, elhúzódó háborúk, élelmiszer hiány, gazdasági válságok kialakulóban, kínai ingatlanpiac amiről mostanában keveset hallani.. Szóval nem hiszem, h túl sok minden szólna az optimizmus mellett.
Engem picit zavar a dupla alj pl. Ha nagyon közel van egymáshoz a két alj értéke, annál nagyobb az esélye, h át is viszi azt, így nem lennék meglepve ha rövidebb, akar 1 hónapon belül új aljat ütne a papír. Szerintem a technikai kép nem a legjobb, túl sok pozitív hír sincs sajnos. Újabb covid hullámok, lezárások Kínában, elhúzódó háborúk, élelmiszer hiány, gazdasági válságok kialakulóban, kínai ingatlanpiac amiről mostanában keveset hallani.. Szóval nem hiszem, h túl sok minden szólna az optimizmus mellett.
en kaptam a zaroban (es nem is "átkötöttem", hanem tenyleg vettem) OTP Vétel xxx db 12 145 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8765135, idő: 2022.03.31 17:05:26)
OTP részvényesek ide!