sajnos a protfolió mérete okán nem mindenkinél jelent teljes nyugalmat az a 100KEUR-os gari. itt is a diverzifikáció az élhető megoldás, lásd a sberbank totál bukóját a pillanat törtrésze alatt.
Én is pont nézegetem az RC-t, itt is érvényes a BEVA kp 100K EUR-ig, az értékpapírok meg letétben, végül is ha ők is jelentenek az MNB felé, ami kötelező (lehet ellenőrizni, hogy mit tartanak nyilván), akkor én nem találok okot, hogy ne váltsak
Szerintem azért vannak a nagy bankok kereskedési felületein az emberek, mert félnek hogy ha egy kisebbhez pártolnának, akkor nem lenne meg a nagy cég általi biztonságérzetük. És lehet van is benne igazság. Volt pár brókecég ami már bedőlt itthon.
RC az császár! leállás alig. díjak jók. mi kell még. nem is értem, bár biztos vannak az otp direkt brokiban funkciók esetleg kereskedhető papírok, amik RC-ben nem (nem tudom nem néztem), de egészen meglepő milyen sok embernek elsődleges számla az otp direkt bróker és mennyi panasz megy rá.... ha valami miatt kellene legyen direkt bróker számlán, hát azt csak arra használnám, de nem merném első és egyetlen felületként használni. ez sajnálatos, de ez van.
OTP részvényesek ide!