én inkább úgy fogalmaznék hogy vannak néha jó pillanataim... de sajna van papírom 15.000-16000 ft magasságában még a fiókban most azokat jegelem illetve hígitva adogatom :(
Köszi az infot. Egy ilyen finviz-szerű gyorsan átlátható oldalt kerestem volna, ami főképp az eurózónára korlátozódik. :) Belövöm akkor ezt az investinget.
en inkabb kis mennyiseggel, több helyen savosan - azert is, mert kevesbe erzem, hogy mikor lenne jo, igy altalaban inkabb tul koran lepek ...marmint a jatszos mennyiseggel, mert egyebkent mas ertekpapirokkal buy and hold többnyire
havi gyertyás chartokat is érdemes lassan leporolni így hónap közepén... pl ha most lenne hónap vége, akkor bazinagy rising star gyertyánk lenne erre a hónapra. a gazdasági és háborús helyzetet nézve kötve hiszem ez az évszázad "buy the dip"-je lesz otinak és ne töltené be gyertya testtel a kanócot, akár ebben a hónapban akár következőben... még SNP-ben sem történt ilyen az elmúlt 20 évben hogy havi gyertya ekkora kanócot hagyna hátra és örömódák közepette kitörne felfelé. a daxban is csak félig hasonló eset volt 2020 márciusában, mert nagy havi kanóc ugyan megvolt, de kb ugyanaolyannagy piros gyertyatest volt felette... de nem rising star.... ha otinak ennyi lett volna az alj mint ami volt közelmúltban, akkor a kapitalizmus ocsmányabb mint gondoltam, és a pénzéhség recordhazugsággal párosulva gazdagítja tovább az embereket...de csak ideig óráig, remélem.
Nem zárok, de minél jobban visszatesztel, annál inkább korrektív, tehát ha ma visszamászik 12650-ig, akkor csak lassan okosba megyünk lefelé, nem liftezünk...(legalábbis az én kicsi buta agyam szerint)
OTP részvényesek ide!