jól csinálja... folyamosan vonja a ki a piacról a spekulatív papírokat... :) nehéz lesz így benézni 12k alá... nagyon negatív info kell ahhoz... mondjuk olyan informáltsággal, amivel egyes vásárlók bírnak nehéz versenyezni... :D
Figyu én egyáltalán nem vagoyk érdekelt az OTP emelkedésében, mivel elég komoly shortos pozícióim vannak, de lődd már le magad. Iszonyatosan idegesítő vagy ezekkel a kommentekkel.
Gyerekeeeeek! Elindultunk végre! Beröffent a vonat! Csodálatos utazás vár ránk! Megannyi szép táj és illatos virág! A kalauz sohasem hazudik! Éljen, éljen a vasút!
en 30 éve "fektetek be", de nem igazan trader-ként, hanem gyüjtögetek, befektetek, ritkan adok el, inkabb csak veszek; azaz szerintem joval kevesbe "day" vagy más trader-ként, mint az itt levök többsége . OTP azert ingerelet, igy neha "kereskedek vele", de csak piciben, a portfoliom 5%-a sem volt soha benne, 1%-nyival meg igyekszek hullamokat lovagolni; de shortolni sosem sortoltam; miért ? ezért: . irtad: "Szerinted nagyobb bátorság, kell hozzá, mint a longhoz? Nem. " - noha nem engem kérdeztél ;-) szerintem: igen, többnyire nagyobb bátorság kell hozzá, mert a long-ra jatszast fel lehet hosszutvau befekteteskent is fogni (a rv., a piac altalaban hosszutavon növekszik - persze nyilvan van ócska cég, amelyik csödöl magától is, viszont olyat nem veszünk :-), itt otp-re: vesz az ember, aztan majd az unokája eladja (ha); ..ha meg ugy erzi "túlhúzott", akkor mégiscsak eladja, ad el belöle nekem is van OTP-m, amit csak tartok, elöször 2019 vegen csabitott, hogy 15750-nél eladjam mindet; ...azota aprankent veszegettem; es annak kis reszevel most "játszok" - ha megmarad a jatekkent vett uj, az sem baj, de ha epp eladom, es nem tudom lejjebb visszavenni, az sem baj
Nem tudom mennyivel vagy benne, de ez még nem hangzik katasztrófának. Én pénteken jártam így, de visszavettem és ma nyerőben eladtam. Én egyelőre tartanám a helyedben. De ez csak az én véleményem, te döntesz.
Süllyedésre nem.Én csak annyit érzékelek a mai napból,hogy ma nem tudunk tartósan a nyitó ár felett lenni. Ezért a valószínűsége megnőtt annak,hogy holnap megteszteljük a 11800-12.000 közötti szakaszt.
Gyerekek, most mondták be! Késni fog a vonat, de elindul még ma! Újra lehet jegyet venni! Örömhír, adjátok tovább! Terjesszétek az információt minden platformon!
OTP részvényesek ide!