vlagyimir drága hobby ez a háború Több mint 100 milliárd dolláros kárt okozott már a háború17:30 Az orosz hadsereg legkevesebb 100 milliárd dolláros kárt okozott Ukrajnában alig több mint két hét alatt – közölte az ukrán elnök gazdasági főtanácsadója. Oleg Usztenko egy konferencián arról beszélt: Ukrajna infrastruktúráját (utakat, hidakat) ért károk, valamint a lebombázott, szétlőtt épületekben, egyéb eszközökben keletkezett kár mértéke óvatos becslések szerint is meghaladja a százmilliárd dollárt.A háború kitörése óta az ukrajnai cégek fele teljesen leállt; azok a vállalatok sem teljes kapacitáson üzemelnek, amelyek még nem zártak be. Usztenko szerint az újjáépítés költségeit részben az orosz vállalatok világszerte befagyasztott eszközeiből (így például a Banka Rosszija, az orosz jegybank külföldön tárolt tartalékaiból), részben pedig az orosz oligarchák lefoglalt vagyonából lehetne finanszírozni. /vg/
Értem, köszönöm! Nos én nem is reménykedtem abban, hogy csonka 5 legyen, de elvileg benne lehet. Szép lenne, de inkább tartok még szárazon puskaport, sőt az is lehet, hogy holnap veszek 10 short certit, hogy lássam, hogy nem halok bele... :)
Új vagyok, lehet, hogy kezdő kérdés. A mai és tegnapi OTP kötéslista is milliárdos tétellel kezdődik, és végződik. Ez csak technikai, vagy ezek ténylegesen ekkora egyszeri tranzakciók?
Èn QR kòddal lèpek be ès az pont 6 szàmkarakter. Piaci vètel-eladàs rögtön teljesül,az èppen elèrhető àrfolyamon A limites pedig csak az àltal beìrt àrfolyamon. Amennyiben biztosan ès gyorsan akarsz venni mert làtod ,hogy emelkedik,vàlaszd a piacit,az biztos teljesül,mìg a màsikat lehet,hogy mòdosìtanod kell,ha màr nincs az az àrfolyam a könyvben!
OTP részvényesek ide!