Szia Béla, én is KBC-s voltam, de mivel fele annyi a jutalék, így átmentem az RC-hez (KBC még megtartva a pár száz Ft-os havi díjjal, de nem sokáig) Max pár nap volt ha jól emlékszem és kereskedhetsz, nagyon gyorsan ment
Megértelek, de ezt pontosan leírták. Nem oktatni akarlak! Kondíciós lista 4. oldal, 3.fejezet,1. pont (3.1) Letölthető a díjjegyzék menüpontból: https://www.kbcequitas.hu/ugyfeltamogatas/dokumentumok?dm=9&ds=10 ------------------------------- Én is váltani szándékoztam, de nem tehetem, mert az OTP kereskedést most nem függeszteném fel, mert nagyon intenzívek az események. :) Nem tudom, hogy összesen mennyi időt venne igénybe a KBC megszüntetése, a RC szerződés élesítése és a tőke áthelyezése.
Tehát nem értek el semilyen számottevő eredményt a tárgyalásokkal, és nem az elvárásoknak megfelelően végződött. Az oroszok meg nem sokára a Magyar határhoz érnek. A harcok egyre fokozódnak. Tehát ez, és Amerika biztos nem fog az emelkedéshez hozzá járulni. A gyors jelentés, meg hát nagyon jó lehet majd ebben a helyzetben.
Miért kell várnod, napon belül reggel csinálsz pl.délelőtt egy daytradet mert csinált a részvényed 2% pluszt.Ez az alszámládra kerül, amit látsz is.És tudsz abból venni egyből megint, nem kell várnod 2 napot mig a főszámládra ér.
Ezek az OTI orosz-ukrán refinanszírozott hitelei nem tőkeáttételes ügyletek? Abban az értelemben, hogy nem a saját pénzét helyezte ki a bank, hanem másét...
Vannak certik, pl EBOTPTL52, és shortosok is, ezek kockázatosabbak, főleg ha tőkeáttételes, meg ha eltűnik az árjegyző, stb... BÉT papirok certifikált fül alatt vannak, és itt lehet megnézni mit takar a nevük: https://www.erstemarket.hu/termekek/certifikat-kereso azért csak óvatosan! Sok szerencsét!
Sajnálattal kell közölnöm, hogy nem értesz a tőzsdei megbízásokhoz ezek szerint. A daytrade az, amikor AZNAP adod be a daytrade megbízásodat és teljesülés esetén, aznap le is zárod. Ha nem zárod le, automatikusan lezárja a rendszer a kereskedés végén. Vételi vagy eladási limit beadása - ha nem aznap teljesül - nem lehet daytrade. Az csak szimpla vételi vagy eladási megbízásnak minősül.
Azt ertem, de az otp eladásnál 3 napot ül a penzemen mire újra a számlára teszi. Venni ugyan tudok meg eladni 1 nap, de nem tudik 2 napig semmit se csinalni. Gondoltam van más megoldás másik felület ahol nem kell várni 2 napot
A hulló kés ritka! :) Szerintem: real előfizetését illetően nem az árfolyam, hanem a havi forgalom mértéke a vízválasztó. (Mindegy, hogy mi a neve/árfolyamszintje a papírnak, amiből x millióért bevásárol valaki.) ----------------------- Még nem teszteltem az oldalt, de ingyenesnek ígéretes, az Investing kiesésekor talán segíthet: http://www.tozsdehirek.hu/valos-ideju-arfolyamok
Sziasztok, régen nem írtam már ide,nem is találtam meg a regisztrációmat.... társtulajdonos lettem tegnap OTP-ben, leírnám ahogy én látom: Az árazásról: Mivel a tőzsde vagy alul,vagy túl áraz, ezért a 19k kiindulóárat ami nyilván túlárazott volt a hosszantartó bikapiacban én 2000 ft-al csökkentettem. 2000ft-ot levonok továbbá az orosz-ukrán leánybankok miatt.A legrosszabb forgatókönyvvel számolok,ezek mennek a levesbe.Ez Csányi papa keleti nyitása:) Tehát marad 15 000 ft részvényár. Ezt diszkontálni kell,mivel már valószínűleg medvepiac várható/ van. Én 1000ft-ot vonok le részvényenként,tehát marad célárnak 14 000 ft. Emiatt határoztam el,ha benéz 10k alá beszállok. Ez tegnap meg is történt, 9500-nál beszálltam, majd a tervezett mennyiség 2/3-át megvettem. A tervem az volt,ha a következő nap is emelkedik megveszem a maradék 1/3-ot, ez meg is történt ma 11 k-nál. Ezt a pakkot tartani szeretném, ha nem megy 9k alá,ha megérinti ezt a szintet a következő emelkedő napon kiszállok. Amit várok holnapra, remélem az osztalékot vagy kiosztják végre,vagy pedig sajátrészvényvásárlást jelentenek be.
OTP részvényesek ide!