Jól tetted! A tőkeáttételre áttérve a túlnyomó többség nem mer átvinni tShortot napon túlra, addig bármilyen hír jöhet ami fordulatot hozhat. Most zárják a shortokat, ki tudja lehet h oroszok is benne vannak a játékban.
Erre gondolsz? Viszont pénteken végül nem tört a 17500, megvették az esést, ezért beszálltam long irányba. A céláram 18300 volt, ami a záróban teljesült, igaz bármennyiért kiszálltam volna. Ez a mai nap nálam már elég izzadságszagú volt. Nagy volt a forgalom, sokan vették, de ahhoz képest nem ment sokat, mert sok az eladó is. Lehet még megy tovább holnap is, ki tudja, én már múlt héten sem kereskedtem aktívan, elég sok más dolgom van. Bizonytalan a helyzet, nem tudni mi lesz a folytatás keleten.
Öreglányok pánikkeltők, közelít feléjük 200m-ről egy pórázon tartott bulldog és máris sikítoznak h rendőrség hívják a rendőröket!!! :DDDDDDDDD Hát ugye h kb ez a kategória! Thomas Piketty-t is érdemes olvasni, vmi gazdasági író csak hallottam róla.
Ez olyan dolog h azt állítja vki egy fórumban h Bentley-je van bizonyíték nélkül. Én azt mondom Maybach-et teszteltem múlt héten elhiszitek? Vagy van dízel, benzines, hibrid és elektromos autóm mert diverzifikálok a hajtás alapján, elhiszitek? Ugye h NEM!!!!!!!
Néhány jelentéktelen alap néha csökkenti a kitettségét, azért h ne támadhassák őket mert kockázatos eszközt tartanak! Rahimkulov tudatos magánbefektető, kerüli a nyilvánosságot, van esze mint Rockefellernek tudod Standard Oil Company! BUX-ot is zárjuk pár 100 elmozdulás esetén, az itteni hangember sincs már poziban, volt aki bizonyította a pozijait, ő eddig csak hangoskodik tettek nélkül!
Hát ha még kaki csík is van rajta - akkor azt már ki kell mosni! (Az ember néha ráb@szik - nem csak a nyuggerek!) - no persze én is az vagyok már s a tapasztalat szól belőlem!)
óh köszönöm ez nagyon jó, és mivel a lábam már hideg mert öreg vagyok így ez fűtéscsökkentést is jelent, most csak szerényen kérdezem a gatyámmal mi legyen mert amig egyetemre jártam addig csak megforgattam, de most hogy hosszúgatyám van sliccel már nem forgathatom
OTP részvényesek ide!