oh hát én csak ironizáltam azon hogy ez az oldal zakatibi meg pittyu meg petronas oldala számold csak meg oldalanként a hozzászólásaikat jaj csak el ne olvasd mert hasmenést kapsz olyannyira jelentéktelen mondanivalóval tömik tele az oldalt -valójában egymás közt beszélgetnek vettem meg eladtam meg nyertem meg faszagyerek vagyok stb hát nem igazán szakszerű beszélgetések, csak egy pár értelmes hozzászóló van például a gyula1971 meg a macibear volt aki tartós hasmenést kapott itt -néha próbálok itt olvasni hozzászólást meg én is hozzászólnék de visszatart ez a 3-4 egymást közt fecsegő -mert annyira színvonal nélküli annyira butaság, hogy elgondolkodtató egyáltalán itt kéne e hozzászólnom, csak azt nem értem eza 3-4 fecsegő miért nem facebookon beszélgetnek egymással és miért itt nyilvánossan degradálják a színvonalat? tehát nyilvánossan vagyis jogosan szólok hozzá.
Nem én kerestem, csak nem veszítettem most. Veszítettem már elég sokat. Most tartom, és veszek majd az esésben akár itthon akár kint. Az OTP egyelőre szép zöld nálam egyelőre, a Richter is, de bármi lehet.
Nálam okosabbak azt számolták ki, hogy ez a kamatplafon az OTP-nél mit jelenhet: " az intézkedés hatása a fair értékre nézve mindössze néhány tíz forintban mérhető " az ERSTE 01.03-kai elemzése alapján. Tehát ez 1-200 Ft-ot jelenthet árfolyamban. Így kell nézni a TRENDSZERŰ emelkedést most. Shortgörgetés rizikos.
hu neked is igazad van olyan butának áérzem magam persze várjál még emelkedő napokat napsütést majd elpárologtatja a vizet és eső lesz --arra vársz hogy essen--igen te is nagyon okos vagy, szerintem mindenki shortoljon mert abból baj nem lehet, ha emelkedik aztán előbb utóbb úgyis esik. de nem én vagyok ilyen okos csak kikövetkeztetem az itt lévő sok jóslatból.
hu az igen hu nagyon irigyellek hogy kerstél pénzt, de úgy látom itt mindenki keres pénzt, jelentekezzen aki veszít??? senki ???na látod hogy milyen ügyes vagyó
Az a lényeg, hogy pénz kerestél vele. Én azzal kerestem hogy tartom és nem költöttem kezelési költségre. Kint van pár részvény pluszban is, pl a Moderna, de van ami olyan sokat esett, hogy gondolkodom a vételen.
gyula1971 öt hiányolom , mert objektív és mérsékelt, elég sokan itt tele érzelemmel játszanak, félkarúznak, egymást hergelik lyan szórakozásféleképp mint egy kocsmában
Figyelj, ma is kerestem shorttal, szóval emelkedhet az OTP tovább. Amúgy az amcsi bankok is esnek, legalábbis azok, amikre ránéztem. Raiffeisen a szomszédban meg -4,14% :D Majd nézzük meg lesz-e böjtje, hogy forgalom nélkül emelkedik. Holnapi jó short lehetőségek lesznek megint.
OTP részvényesek ide!