mar h megszuntetik az adorendszert? :O jo csak hulyultem szerintem belefer, egyebkent lesz nagyobb adoterheles szerintem csak a merteke es a hogyanja kerdeses :)
es akkor meg nem beszeltunk az orosz tankokrol de egyebkent en azert optimistabb vagyok, nem egy orszagtol fuggunk, lehet emiatt nem emelkedne nyereseg akkora mertekben mint korabban vartak de majd beepulnek a nyeresegbe akvizicio hatasai amik nagysagrendekkel nagyobbak
Azért az nem mellékes, hogy tartósan, minden héten emelni fogják a kamatot és ez fáj az OTP-nek, közvetlen veszteséget generál. Viszont ez szerintem sem akkora durranás. Viszont a gazdasági a megszorító csomagok miatt egyáltalán nem fog jól teljesíteni. Kaphat még a nyakába egy-két adót is. A hitelezést meg ledugozzák a magas kamatok, OTP-nek annyi egy időre.
jól érzed, de attól függetlenül látom úgy ahogy írtam, vissza kell mennie a szintre, mert ez a kamat dolog nem akkora durranás, viszont oti jól teljesít, és az oszti is jó irányba kell vigye
Amúgy meg nem hiszem, hogy az Intézményieknek szüksége van néhány száz forintos szépítésre, ennél az árfolyamnál is elég jó lehet számukra a 2021-es év. Szóval ha nagyon tippelni kellene, akkor a nap végi óriás öntést favorizálnám.
Ha netán oda zárnák akkor hétfőn nyitóban akár 500 forintot is zuhanhat, így ez nálam nem a legvalószínűbb forgatókönyv, de mára kizárni semmit nem tudok.
Jókora bukás volt idén bízni a magyar államban
Siralmas évet tudhatnak a világ nagy kötvénypiacai,
bőven lehetett bukni idén a biztonságosnak tekintett eszközosztályon.
Ugyanakkor volt néhány olyan feltörekvő ország, amelynek kötvényei így
is pozitív hozamot tudtak produkálni, a dollárban számoló befektetők
Magyarországon viszont sokat veszíthettek. https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/kotveny-hozam-magyar-2021-befektetes.743012.html
tegnap de sem hitték el a 16400-az záróra, és simán felvitték, ma pont így várom, egyrészt nem túl sok a különbség, másrészt a 17000 -ről a ledobás sem volt kellően indokolt, túlzott volt
OTP részvényesek ide!