Igen, rengeteg tenyezo van, ami a pontosabb szamitasokat egyelore bizonytalanna teszi. Ma a 3 honapos BUBOR fixing 3.94%, de a 12 honapos 4.48%. De felevkor, 6 honapja 1.05% es 1.34% volt. (igy egy 40mFt hitelnel evesen +3% mar +1.2MFt, az havonta 100k Ft kamatkoltseg ugras ! ) Nem tudni, hogy a bankok mennyire eltero kamat-kalkulacios idopontokkal es semakkal dolgoznak. . Kulon problema, hogy a bankok merlegebol nem lehet kibanyaszni, mekkora allomanyra vonatkozhat. (az vita es sok per indulasra ad okot, ha 1-2 szo elteres miatt sok ugyfel nem esik be a kamatsapkaba) Es amig nincs meg a pontos szoveg, ezek onmagukban sok Mrd kulonbseget okoznak. . A tartalekokat OTP eleg jol megkepezte, mas bankok kevesbe. Ezek mind tenyezok lesznek.
Én Csányit is megértem. -Mikor olyan Devizahiteles megváltást akar az Ellenzéki Szövetség(különösen Jobbik szorgalmazza,de a DK dolgozza ki) még az eddig kifizetet kamatokat is visszaadnák!! Na erre varjatok gombot..Előre megmondták(kell az a szavazó réteg,de nagyon)
Sőt ezt már korábban meg kellett volna meglépni.Kérte ezt a másik old.(nem) Eln. vegyük már észre. Még azt mondja Popely utána elengedik a kezüket a hitelezőknek.. Mekkora arcvesztés lenne!
Egy fórumon legyen az ellenzéket kélpviselő tagtársunk és nyernének,nem kétlem visszavágnák az Otp Új Devizahiteles mentés okán,ott lenne szűkségünk Pajtásiasságra (józanul vett tanácsaikra)
nem emelne adót, rossz lenne az üzenet választások előtt, plusz ha nem ők nyernének akkor az ellenzék költené el és azt mondaná széttett kezekkel hogy nem mi emeltük, és azért nem is szüntetnék meg olyan "intézkedésekben" kell gondolkodni most ami szavazatokat hozhat, lóvé nagyon már nem maradt, szóval marad a kreatív ötletelgetés :)
Itt az év vége, nagyon durva gazdasági sokk kell ahhoz, hogy év közben banki különadót vezessen be a kormány, tehát a jövő évre ilyennel nem kell számolnunk. Nem szarozhat sokáig a rv árfolyam, mert jan. 20 után az 50 napos MA eléri a 200 naposat - ha nem indul meg felfelé az árfolyam. Ha ez bekövetkezik - ... én azért ezt kétlem.
OTP részvényesek ide!