itt annyi a kérdés, hogy lesz -e még ezen felül külön banki sarc, vagy ennyi volt. Ha ennyi volt, akkor 17K-ig ez egy jó beszálló. A gond, hogy ezt csak pár kiválasztott tudja. Amúgy meg bárkinek, akinek pénzt kell költenie a magyar piacon, ez egy jó pillanat, és nagyon magyarázni sem kell. Aki több éves távlatba néz, neki sem rossz beszálló. OTP-t kell figyelni, vesz-e saját részvényt, mert most ugye nagyjából kisöpörte a padlást...
Én vissza vettem végül, jobb lett volna tegnap záróban. Meglátjuk, nagyon olcsó az OTP. Beraktam eladásra 16500-ra egyelőre. Bármi lehet még, és szerencsére tegnap amerika emelkedett. Remélem ma is folytatódik az emelkedés, a kinti bankok is pluszban vannak. Én nagyon sokat buktam sajnos, de legalább olcsóbban vettem vissza.
A kamatplafon a jelzálog alapú hitelek azon részét érinti, aminek november 27 után van a kamatfordulója. Minden egyéb hitel esetében a kamatemelés pozitív a banknak. Szemfényvesztés áldozata vagy.
Szia. Igen jól látod. Van egy lassú lefele csorgó mozgás 19600 után. A vége nálam 14600 kb (+-). Ma többet vártam az elején felfele. (tegnap -7,6%) 16.100 at a robot pakolja. Szerintem 16000 alatt zár ma is. Ellenállássá avanzsál ez a szint. Sok nyerőt mindenkinek
Bár aki szereti a piacgazdaságot amelynek része a tőkepiac az más nem lehet, tehát rossz ember nem lehet aki ezeket az elveket magáénak vallja, jól kell értelmezni a liberalizmust, a szabadság és szolidaritás eszméje!
én sem értem mitől hiszik itt többen is, hogy fordult volna a november óta tartó lefele trend. ráadásul pont egy váratlan rossz hírtől? akinek van esze idén még kiszórja akár nyerőben, akár adó optimalizónak és vár a visszavétellel. már ha egyátalán vissza kell venni...
OTP részvényesek ide!