lehetne a kép alapján, de nekem szűk, mármint a 4 gy távolság. A valós chart így néz ki: https://www.tradingview.com/x/yrhPRJit 17000 elérése esetén mehetne 17100-ig, nem éri meg vele foglalkozni.
ezért (is) indítottam a shortot 16950-ről, leszúrás előtt, be is tettem vételt 16850-re de 10 ft hiányzott. sebaj estére lejön (vagy nemsokára... USA GDP Q3 review jelentés lesz pár perc múlva) forecast 2,1%, ha ez feletti az jó, ha alatti akkor down
Sokat változott a fórum az elmúlt időszakban, elég durva a mai hozzászólás áradat. Magas a frusztráltság, pedig egy ilyen rally után 10-15% esés nem a világvége. . Kellemes ünnepek mindenkinek! . Lazítsatok, mert jövőre hullámvasút érkezhet!
Nem úgy értettem, hogy nem olvasok elemzéseket. TA alapon kereskedek alapvetően, de napon belül. Az utóbbi egy hónapban 90% fölötti a találati arányom. Ez már nem szerencse. Nagyon ritka, amikor idő előtt lépek be. Kilépéseket valóban elsietem néha, de az elmúlt 1-2 hétben ezen nem múlt sok minden, mert kicsi mozgások voltak. Ettől függetlenül tanulok minden nap és rengeteget kell még.
Spread fogalma Az árjegyzői vételi (az az ár, melyen a befektető el tudja adni) és eladási ár (melyen a befektető meg tudja vásárolni) különbözete. A spread-re kihatással van az alaptermék árfolyamváltozása, volatilitása és egyéb piaci vagy kereskedési tényezők is, tehát az alkalmazott spread folyamatosan változhat. Erste honlap
OTP részvényesek ide!