mindenki maga dönti el, hogy az immunrendszerében bizik vagy abban, hogy minden mutánsra majd időben kapja az oltást. Az immunrendszert több ezer év tökéletesitette az emberi szervezetben, a kisérleti oltásokban mégis nagyobb a bizalom. A baj az, hogy az oltásokkal megsorozott immunrendszer leépül. Ezzel az a baj, hogy az intakt immunrendszer általános védekezésre képes, az oltás pedig arra a virustörzsre hatékony, amire kifejlesztették. De mindenki bizzon abban, amilyen védelmet választott. Néhány év múlva majd kiderül, ki választott jól. Addig felesleges ostobázni.
Törölt felhasználó2021. 11. 27. 18:27
Hú ez aztán a fórum...ennél a Masterplast fórum is elviselhetőbb volt mindig... további jó szkanderozast!
Hát nem az elsö napon az elsö adagra gondoltam. Ezeket a védöltásokat több évig akár évtizedig tartó kisérletezés után alkalmazták emberre nem úgy mint most.
Egyáltalán nem aggódom sem a gyerekeidért sem érted. Az hogy azt írtam, hogy vannak ostoba emberek, akik miatt kötelezővé tették a gyerekkori védőoltásokat, mert máskülönben be sem adatnák meg a saját gyerekeiknek sem, hanem inkább elnéznék azt hogy elvigye őket egy halálos kór, vagy maradandó sérülést szenvedjenek azt nem rád értettem, de ha magadra vetted és igaz rád az már a te bajod.
Kiscsoportos a gyerek. Jön a Mikulás és Karácsony ünnepség. Mindenkinek ott lesznek szülei. Szegénynek pont mi ne legyünk ott? Nagycsoportosos lenne, menne egyedül már az emeletre. De így... Közben az oltott óvónéni végig prüszköltle, köhögte, taknyozta a szülői értekezletet. Gondoltam, amíg van kínai, régi típusú oltás, az a legkisebb rossz.
Ne aggódj te az én gyerekeimért,ne is foglalkozz velük semmi közöd hozzá! Ti meg teleoltatjátok olyan szerekkel amikrő halvány fogalma senkinek,hogy mi lesz a vége! Közel 8 milliárd ember él a földö,ma az elsőtől az utolsóig mindenkit megakarnak menteni??!! :)))) Te ezt beveszed ? Eddig és más betegségben nyugodtan meghalhat bárki csak covidba neeee :))) Hagyjuk már
Igen, az egész egy nagy összeesküvés elmélet, és semmit sem ér. Remélem a gyerekeid egy védőoltást sem kapnak meg. Ja, hogy az kötelező? Miért is az? Mert vannak olyan ostoba emberek, hogy a gyerekeiknek sem adatnák be az erősen ajánlott védőoltásokat, mert biztos valami emberkísérlet.
OTP részvényesek ide!