Ha ekkora para van a moratórium miatt, akkor miért emelkedik megállás nélkül? Eddig sem a moratórium, sem a taper nem jött be. Lehet, hogy el se kezdik a tapert ebben az évben
Pont emiatt nem szállok vissza. OTP jó és transzparens cég, de Orbánék a moratóriumukkal a black horse. Sehol a világon nincs másutt ilyen. Lehet kimaradok, de legalább nem ragadok be mégegyszer ATH közelében.
Ebben egyetértek veled, csak ma éppen te szúrtál ki azokkal a longosokkal, akikkel bezabáltattad a shortjaimat 900 fölött napi maxon, mert nyilván hülyeségeket írok mindig. Ha megnézed a chartot, nincsenek nyerőben. Én csak a kockázatokra hívtam fel az elmúlt hetekben a figyelmet. Egyszer sem mondtam, hogy tilos longolni. Abban is egyetérthetünk, hogy a mai még nem esés. Olvasok elemzéseket, sokszor csatolok forrást is. Tegnap pl. az OTP elemzője írta, hogy korrekció esetén benne lehet a pakliban akár 15%-os zuhanás is. Nem mára várok nagy esést, még mielőtt emiatt is szétkaptok.
A tőzsdében pont ez a baj. "ha többet olvasnál" a magadfajta emberek, akik megnyugtató magabiztossággal állítják és hirdetik a fals tanokat, megvezetnek gyakorlatlan olvasókat. Engem nehezen, mert én ezeken a hozzászólásokon csak mosolygok (bár ha visszaolvaslak az elmúlt hónapban, van pár értelmes is!!!), de mást aki többet olvas azt viheti zsákutcába, nem kis bosszúságot generálva.
OTP részvényesek ide!