Igen, óráson már divergencia van,kezd kifulladni az esés,persze ez még nem azt jelenti,hogy nem jöhet még egy kör. Sávosan érdemes lehet végig venni a lejtmenetet.
Dow -370... Érezték a vevôk, hogy valahogy nem ma kell feltépni a papirokat... Ricsire lövésem sincs hogy miért találtak rá ilyen lelkesen... mintha nem lenne holnap.
igen, csak az a vicc, hogy USA mindezt a mindenkori csucs szinteknél csinálja, nálunk meg mi is a helyzet? BUX 32.500 pont, a csucs meg 46ezer volt. Marciusi mega-zakóban a Bux 29ezerig jott le. Szoval nalunk nemhogy a csucsnál megy a “korrekcio”, hanem epphogy a marciusi melyseg felett vagyunk egy picivel.
Én megmondtam átok 2.0.... laza -280ft miután adtam megbízást... Akkor itt is lehet várni éveket amíg a kell szinte felmegy ami a céláram lenne.... avagy sose lesz ez 10.500ft már. Sokadik ilyenem nekem nem szabad semmit csinálni a pénzemmel ha valaha ebből a kettőből ki tudok szállni... Mol-t nem biztos hogy megélem még ott 2500ig kéne felmennie.. akkor inkább lekötöm a sok pénzem évente 1%-ért az legalább fix és nem öregszek 50 évet amíg valaha kiszállhatok belőle :( Ez van valaki nagy átkot szórt rám hogy a holló vájná ki a szemét
Jól látod, de a valós indok nem ez, hanem az, hogy már van az érdekkörükben bank. Egyébként a hitelmoratórium meghosszabbítása a magyar bankszektor egészére nézve kb. 20 mrd Huf. Az OTP ebből max. 15 mrd-dal érintett. Nem oszt, nem szoroz.
OTP részvényesek ide!