Petii! az nem jó gondolat, hogy nyitás utáni első visszakorrekciónál veszel? ezt nem szoktad alkalmazni? vagy jobbnak tartod a piaci áras vételt, ez teljesen kiszámithatatlan szerintem.
eladtam az otpéimet... ugy néz ki rosszul tettem (feltéva ha +ban zár ami). Ha most adok egy piaci áras megbízást x darabra, akkor a reggeli nagy emelkedés előtt meg tudom venni, és lesz egy kis della, vagy elmutyizzák a bennfentesek és egy szar árfolyamon fogom megkapni?
dowjones
szrintem csak akkor ha a dija átlépi a 12740 et onnantól indulhat el egy emelkedő pálya mely mindent megváltoztathat
addig minden képlékeny vagy csak egy két napos bullra futja
ahogy én ma látom ezt a szintet mindnképp megérinti de hogy innen thogyan lesz tovább azt még jósolni sem tudnám rövidtávra
én sok olyan tényzőt látok mely az árfolyam felhajtás mellett szól (szó szerint)de ennek az ellenkezőjére is érdemes felkészűlni
ha ilyenkor longolsz egy szük stoppal vagy ha forditasz szintén egy szűk stopp:))
nem téged védelek, nem kell félreérteni
semmi közöm hozzá, utálom , ha a vitámba beleszólnak, ez nekem teljesen világos
itt egyszerűen arról van szó, hogy e miatt a manus miatt (is) ennek a fróumnak a szellemi színvonala egy nagy nulla
és gyakorlatilag ő meg koi ,meg még néhány aduász tobzódik itt ..destruktívan
és a hangsúly az utolsó szón van
desktruktív
ettől értéktelen ez a fórum
mondhat bárki butaságot, ha azt egy konstruktív szellemi közegben teszi, attól lesz értékes, ha a negáltját bárki érthetően elmagyarázza
módszernek sem rossz....kiprovokálni magyarázatokat
a tőzsde többdimenziós startégiai játék
egyik : tőke
másik : idő
harmadik : belépési árfolyam, és irány
negyedik : kilépési árfolyam
ebből az első két dimenzió a legfontosabb, ez hangzott el mint szubjektív vélemény
a többit találd ki magad, nem vagyok korrepetítora ilyen alakoknak mint te
az az elképesztő arrogancia, hogy itt csakis akkor van valaminek értelme, ha kegyes retek gazda is képes benne értelmet találni, amiben ő nem lát már nincs is....ehhez már arc kell...
a valutatámadás akkor diagnosztizálható, ha már a vége felé közeledik, és nem feltétlen az adott valuta árfolyamában mutatkozik meg, vagy egyáltalán me mutatkozik meg, vagy csak nagy sokára .....de te még ennyit sem tudsz
fretek itt egy nagyokos van
az te vagy....ha tudnád az mi, nem beszélnél megint hülyeségeket...azt már kiderítettem viszont mitől erősödik a forint...semmitől
szót sem érdemelsz, annyira gyenge vagy
ne kötözködj cimbora állandóan valakivel
mert undorító
OTP részvényesek ide!