látva a reakciókat, itt vastagon mindenki longban sajnos, emberek, sosem tanultok?! De nekem mindegy, a TL kiütés napján meg majd jönnek a de szemetek, erre mentek meg hasonló kommentek a másikban hibát keresés.
Két napja küzd a 9900 és 10000-es árfolyammal... Szerintem nem fog lentebb esni, vissza is vettem a pakkot, legalább lett pár "ingyen" érszvényem az árfolyamkülönbözetből :)
ezt azért nem mondod komolyan,ugye? vírus mizéria tart 2020 február óta,és 7870-ről szépen vissza jött 12170-ig! nem ilyen egyszerű ez...most éppen 7870- és 12170 között vagyunk félúton az árfolyammal 10050 környékén.
ha nem tudják vissza szorítani 10070 alá,akkor a long nyeri a csatát!ugyanis az a tegnapi feketegyertya teteje,és ma nagyrészt abban folyt eddig a kereskedés. 30 pont-al megközelítettük a 9950-es alját,mert 9980-ig esett vissza nyitás után,és 30 pont-al meg a tető fölé szúrtunk 10100-ig.Robotok eddig tökéletes munkát végeztek :-) Mostantól lesz érdekes!!
Itt oldalt mondta Viktor király:" ebben Magyarország szívesen vesz részt, mert bár az olaszországi Triesztben már vásárolt egy kikötőrészt, Koperben is érdekelt, ha ez Szlovéniának is megfelel." Milyen úri huncutság ez a kikötőmánia? Nincs kikötője Szíj laci "kormányjachtjának" , meg a többi titkosnak ?
a képlet egyszerű vannak, akik le akarják dúrni 10000 alá, azt gondolják, ha sikerül tovább esik, mint a kő, de úgy tűnik vannak, akik ezt nagyon nem akarják, nyugaton happység van nincs ijedelem, érdekes lesz a következő néhány nap
OTP részvényesek ide!