Bent állok 10.150-en vételen. Nem tudom egyelőre, hogy örüljek, vagy bánkódjak, hogy nem kaptam. Hétfőn UK bank holiday, legalább a londoni robot nem adja (bár ki tudja mire állítják be). Továbbra is tartom, hogy az igazi buli szeptember elején indul. Bízom még mindig egy 12.000 feletti árban az ősszel.
10230-on kaptam meg.És még tartom,habár az előbb volt egy vissza teszt 10330-ig,és nem tudott egyelőre fölé menni.A 10330 volt a szerdai gyertya kanóca.
ha most ügyfelem lennél,akkor olyan bróker stílusú választ adnék neked,mint pl. ez: ha hosszabb távra gondolkodol,mint befektetési lehetőség,akkor mindegy,hogy 10210-en vagy 10330-on veszel,ha a cél 11000 fölött van! .
Nekem erről kicsit más a véleményem,én még ennyi átszámozott chartot amit ő csinál nem láttam,mindezt olyan határozottsággal szakmai burokba prezentálja ami nagyon sok kezdőt megtéveszt és rossz útra visz,anno hosszú ideig kardoskodott amellett,hogy az otp-nek semmi keresnivalója nincs 10K fölött,aztán láttunk 15K árfolyamot,mindezt teszi nap mint nap,úgy ,hogy állítólag nem kereskedik otp részvénnyel,csupán emberbaráti szeretetből,pár hete majdnem leírtam,hogy mennyire örülök,hogy egyre reálisabbak a chartjai,nem tettem szerencsére,bocsánat ha hosszú voltam,de ez kikivánkozott.
Az a baj, hogy kezdek én is meglehetősen pesszimista lenni...Nem tudom, hogy realizáljam-e a bukót ami egyébként elvinné a teljes idei OTP nyereséget vagy nézzem bambán hátha csoda történik...
Szarvasvadásszal is volt már egy beszélgetésünk a Jani munkálatairól,mindketten tiszteljük a nagymértékű szakmai tudását ezen a téren.Talán csak az riaszt vissza,hogy pesszimistább az átlagnál a jövőt tekintve, és pl. engem,aki szinte minden nap mozog-pozit nyit, reám is átragad könnyebben a pesszimizmusa.Ma is tökéletesn eltalálta az irányt otiban, külön gratulálok ezért neki!
OTP daytrade OTP mar az utolso support ala esett, letorte a 10.330 supportot. Ez mar biztosan 5 subhullamos eses, es megvalsult az impulziv strukturaju eses. Ez volt a varakozas, es ez lett. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200828v00t61wr8.jpeg .Amikor kesz wave(v), talan jo egy 10-20 orat tarti wave(2) fel-korrekcio. Az lesz az utolso jo kilepesi alkalom. Utan mar gyorsulo zuhanas varhato. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200827v00t2zbq.jpeg
OTP részvényesek ide!