Ahogy sikerült. Azt nem akarják, hogy árfolyam manipulálással lehessen őket vádolni. Forgalmasabb napon többet vesznek, uborkaszezonban kevesebbet 30-100 k között.
Gondolom, most senki sem bánja, hogy a MOL záróárban nem vett részt... Én tegnap kicsit elkapkodva indítottam az oti shortjaimat, mentek is felfelé egy darabig, de ma csak azt bánom, hogy nem nyitottam nagyobbra.
nagyon gyenge a piac. Minden. OTPbol venni senki nem vesz, mindenki megkapja. Nagy kérdés hogy egy W formálódik-e, vagy a második V le fog-e törni, és megyünk be 10K alá. Ha az Erste-t nézem, az is annyi hurkot ír itt le 20EUR körül, hogy bármi lehetséges. Mindemellett az USA piacok annyira túlvettek már, hogy nagyon érik a korrekció. RSI pl az S&P-nél már az extrém túlvett kategóriában van. Ha elinul egy esés odakint, akkor indul az OTP is 10K alá?
És hogyan igazítják? Pl. márciusban és április első felében az srv a napi forgalom 7-8%-át adta, júniusban - amikor újrakezdték - meg ennek a dupláját, az átlag napi napi darabszám pedig közel azonos volt (cca. 100K).
akkor 500 Ft-ért vettem az első otp részvényeim(5000 Ft volt,csak ugye pár évre rá volt a tizedelés)ennyire rég volt 1998 :-)) K&H, Zsinagóga mellett....
A mindenit, én is 1998 szeptemberében vettem az első papírjaimat, szintén a ruszkik miatt, pl. a Ricsi hasonló áron volt, mint most, csak ugye a felaprózás előtt :) Voltak többek között Globus, Zalakerámia, meg ilyesmik is a portfóliómban :) És én is most kezdtem újra, április elején, látva az armageddont. Tavasszal lakásokat, garázsokat nézegettem kiadni, aztán jött a vírus, megvártam volna az árak esését, de a részvények ezt - mint mindig - megelőzték, ezért egyértelmű volt a döntés. Hol voltál bróker? Én a Komzumbrókernél voltam anno.
OTP részvényesek ide!