Akik 800-900 között beshortolták, 100-150-nel olcsóbban vennék ma vissza. De jön az OTP s.rv. vásárlása várhatólag, meg valamennyi egyéb vevő is lesz és robbanhatnak a shortosok stoppjai.
Tegnap találtam volna olyan hírt amitől mehetett volna lefelé de nem ment, ma viszont nem látom, hogy milyen hír vagy esemény hatására alakul az árfolyam. Talán nap végére kiderül. Minden esetre most szépen mutatta a chart, hogy helyzet lesz, a híreket meg majd meglátjuk. Quod erat demonstrandum, ahogy az ókori kartotékok mondanák.
Én leadtam tegnap is 960 darabig, most rávettem 480-at a sáv alja miatt, amíg a daxli zöld addig tartom, a 960-al meg megvárom szerintem a jelentést, de nagy adaggal nem szállok be egyik irányba sem.
Jó reggelt, jó durmolást! Bár nem kirívó de az elmúlt napokhoz képest ma nagyobb forgalom mutatkozik és naposon lefelé törte át az árfolyam az SMA50-et. Nincs nagy dráma, de szerintem ilyenkor az az egészséges mozgás a papírban, ha megkeresi a legközelebbi támaszát és leteszteli azt, hogy biztos alapról gyűjtsön erőt. Véleményem szerint ez valahol 10500 és 10650 között lehet most.
fényévekre vagyunk a 12xxx szintektől...döbbenet gyenge lett a papír...a legnagyobb baj, hogy kereskedhetetlen is...menne fel 500-1000 FT-ot majd le, de ez a 11000 körül bohóckodás hetek óta.....Nem is piszkálom szerencsére.
Vegulis OTP nem birt felszurni az idealis 11250-280 korrekcios top savba, de nem is maradt alatta sokkal, mindossze 100 pont hianyzott hozza. . Ha igy nezzuk, akkor most impulzivan kellene esnie, es ket ALT strukturaba fer bele a mostani eses. 1)ALT1. Keszen van a (ii) korrekcio, Kesz az a-b-c alakzat. Elindult egy (iii) hullam lefele. 2)ALT2. Megis tart az oldalazo ABCDE=iv hullam. (bar tovabbra is tulzottan sokaig tart, aranytalan) Akkor most megy a (D) pontja fele. Vagy, wave (iv) csak abc alakzat lett, es keszen van. Akkor wave(v) megy lefele, es 10500 ala tart. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200729v00spzy7f.jpeg
nagyon lassú a piac, mint augusztus utolsó két hete szokott lenni az USA-ban sokkal több türelemre van szükség nem is nagyon lehet kereskedni, annyira nincs mozgás a legtöbb nap
OTP részvényesek ide!