Aug 7 gyorsjelentés A bank egy percre nem zárt be, a babaváró hitelek rekordon, a személyi hitelek mélyponton. A moratórium miatt közel 0% os lehet a nem fizetők aránya. Két dolog lehet: 1., Csányi tartja a szavát és nem kozmetikáza tovább a gyorsjelentés céltartalékolással és meglátjuk a valós képet. 2., Újra kiszélesíti a céltartalékolásba bevontak körét, és megint kihoz egy 0 ás gyorsjelentést kb 80 milliárdnyi céltartalékolással. Ez utóbbinak lehet az oka, hogy ne kapjon a szektor Viktoréktól újabb különadót, vagy moratórium hosszabítást.
Mi ez a pesszimizmus kérem :) Chart emelkedést mutat,nemzetközi piacok ,hataridők plusszban vannak :) Otp kb két héttel a jelentés elött áll. Long van !
:) Gondolkodjunk pozitívan! Mindig lehet olyan eseményt találni ami állításunkat igazolja. :) . SP futiban kialakult alakzat érdekes lehet. OTP nagy esés előtt volt ilyen. Igaz az napos tf-en. https://invst.ly/rkrpf
Köszönöm szépen, este indul a gépem,így még fél szemmel ide leszek tapadva. Jól látod, a jelenlegi határidős kereskedések alapján 10950-11000 közötti nyitás lehetséges, de 1 óra 40 perc még nagyon sok, hiszen most +0,3% pluszban vannak,és éjfél után voltak -0,5%-ban is....köszi,hogy kijavítottál az otp gyorsjelentési naptári idejével, kezdek elfajulni,mint a Béla, összefolynak a napok,és már hétvége sem pihenő időszak :-)) Azért tavasszal a CIG ha jól emléxem szombati nap jelentett, szóval volt már ilyenre példa :-)
SP futi alapján túl nagy nyitó "rés" nem várható. (Túl nagy eltérés a pénteki záróhoz képest. Legfeljebb néhány ársáv.) A bolondok órájában inkább long beszállót érdemes keresni napon belülre. https://invst.ly/rkqta
Jó nyaralást! Gondolom már nem fogsz olvasni. . Terv szerint aug 7-én (pénteken) jelent. Szombaton még sose jelentett. :) Tulajdonképpen csütörtök éjfél után kicsivel megjelenik a honlapján. Pénteken már ennek tudatában nyitunk. . Azért cizelláltabban azzal a felhalmozással. Az idén Q1 jelentés hetében nem csinált pld semmit. Oldalazott. Előző héten húzták meg hóvégi záróra. (Azt a mozgást is érdemes górcső alá venni.) Inkább short trendben jellemző a jelentés előtti néhány napos felhúzás. Az szembeszökő. Long trendben nem annyira látszik. Ami viszont igaz, hogy a jelentés napja környékén mindig van egy lokális csúcs. Ez lehet csütörtök este, péntek délután, vagy hétfő reggel. Változó. Erről a csúcsról 2-3 napig tartó lejtmenet következik. Aztán vagy fel, vagy le. Ez már megint változó, de illeszkedik az előző hetek trendjébe. Most éppen ez a gond. Mondhatni 18. napja oldalazunk. Nincs trend. Mehet erre, mehet arra. BOF sem igazán tudja az irányt. Szeretne felfelé indulni, de nem tud. Van neki még két napja eldönteni az irányt. Addig még totojázhat. . Tegnap este nézegettem a BOF és az OTP charjait. Hát hogy is mondjam csak .... Úgy néz ki több hetes, hónapos időtávot tekintve lassan át kell pártolnom a shortos oldalra. Nem ma. A hetekben. Ez akkor változik csak meg, ha kitörünk a következő néhány napban. Nem kicsit, nagyon. A bankok papírjai szeretnének emelkedni, durván július 10-től. Egyelőre nem tudnak. Csak erőgyűjtés lenne? Tech szektorból visszajön a lóvé? Vagy friss pénz lesz hozzá? Mert egyébként nem fog menni. Egyelőre megadom nekik az esélyt. Ma és holnap keresek még long beszállót, de szigorú stoppal és rövid időre.
Szóval ha dax bemegy 12700ala akkor inkább dobni és short irányba állni. Amúgy ez most hamarosan kiderül. De igazából elvileg ismét lesz 1200dodo támogatás . Már írtam is new yorki ismerősnek mit tud.
hétfő-től függ sok minden az irányt tekintve, jó lenne nem 12700 alá menni....és akkor maradhat a long.Ez vonatkozik az oti-ra is, nagyon válasz uton van.Maci szerint jelentés előtt ,ami augusztus 8-án lesz, inkább felhalmozás van.
Nem.Én tudom ki a farmerkabátos hölgy,de csak ő fedheti fel magát, ha akarja. Kaptam egy kis segítséget dax-al kapcsolatban szarvasvadásztól, de 2-3 hétig nagyon-nagyon lájtosan fogok pozit bevállalni, teljesen nem hiszem,hogy nem fogom követni a történéseket....
Csak azért kötekedtem, mert pár hete mondtad hogy talán napon túl is fogod tartani a pozikat! Eddig nagyon elkaptad a daytrade-t, de pár napja mintha gyengülne a lelkesedésed ez irányba! Izgalommal várom a futikat! Talán tovább süllyedünk. Apropó, ha egyszer lezárom ezt a shortot, alig várom, hogy gyakorlatban is alkalmazzam meglátásaidat! 😉
OTP részvényesek ide!