nem véletlen volt, újra néztem minden kötést, pont 11810-ig húzták vissza, ott nyitott ma az OTP, onnan indul a mai gyertya.Tudatosan tették a 810-ig való visszahúzást.
Ha holnap jön a hír a srv-ről, a közzétett átlagárból esetleg tudunk következtetni. Aztán lehet csak valakinek hirtelen kellett egy szép pakk hosszútávra :)
értem én, csak 11650 fölé nem gondoltam már hogy vissza jöhet ma. az volt a cél....most bizonyítékot kaptunk ismét,hogy mennyire nem kiszámítható semmi,és nincs biztos a tőzsdén. csak ha benfentes....
Sztem inkabb reggel aktivak ha meg kell tartani delben latszik mikor ebedelnek akkor tobbnyire visszacsorog vagy megall es usa nyitas kornyeken ujra aktivaljak. Ezeket a par darabos kotesekkel kozmetikazas a legjobb eladonal magasabb aron biztosan ok csinaljak..
Szétosztják az egész napra, hogy ne mozgassák az árfolyamot, ha nő a forgalom növelik a mennyiséget, ha csökken, akkor leveszik, ha az időkorlátig nem sikerül megvásárolni a tervezett mennyiséget, akkor akár egyben meg is vehetik a maradékot záróban, vagy az ajánlat módosításával piacin. Biztosan van valami árfolyamkorlátjuk, ha azt elérik akkor a bróker telefonál a további teendők tekintetében. (itt simán előfordulhatott , hogy fél négy volt az időkorlát a vevőnél - nem biztos h svr - és kitelefonált Londonba, hogy ennyit sikerült venni, mi legyen, oszt meg ránéztek a forint mai mozgására és piacira küldték a megmaradt pakkot) Most meg néz mindenki, hogy akkor most milyen a mozgás, mi az a spike.
OTP részvényesek ide!