A Profit Line elemzés ezt írja: "Makroadatok tekintetében még csak most indul be a hét, így érdemes lesz figyelni a börzéket, az OTP számára így a cél akár a 11 000 Ft is szóba jöhet, ha sikerül átütni a 200-as mozgót." Ha tényleg 12600 körül van a 200-as mozgó, akkor értelmezhetetlen az elemzésben megfogalmazott mondat.
az elmúlt 1 órában hajszálpontosan együtt mozogtak,így igaz. most csak az a kérdés,hogy aki otp-t vásárol az amerikai határidőt is vesz?vagy fordítva ? :-)
Természetesen érdemes figyelni az együtt futásukat. Ez pld perces ma reggeltől https://invst.ly/qxy2v Ha szintben nem is, de irányban, fordulásban "szinkront úsznak". Tegnap is így volt, csak ha fel az OTP nagyon fel, ha le az OTP csak kicsit le.
A MOL is nyugodtan átnevezhetné magát valami másra, amiben nincs benne az "olaj" szóra való utalás. Nem ezt csinálta a norvég gáz cég (korábban Statoil) is, amikor Equilor-ra nevezte át magát?
Sziasztok! Tegnap végül is teljesült a céláram kicsivel 10200 felett eladtam. Ma reggel meg annyira sokkot kaptam, h mindjárt dobtam is rá egy mini pakk shortot 400-nál. Középtávon még nincs tiszta képem. Jó lenne egy MA20 visszateszt. Ha onnan pattan egyértelmű a long. Itt a hóvége kicsit bezavar a képbe. Így a visszateszttel lehet meg kell várni az új hónap elejét.
Ez egy jó kérdés. Esetleg az lehet benne, hogy az "olaj" szó már nem menő és nem is lesz soha. Inkább mindenki szabadulna olyan cégektől, amik kapcsolatba hozhatók a bűnös "olaj" szóval? Ez jutott eszembe.
ez számomra is érdekes talány, mivel a niytással az olaj felfutását vártam, ennek ellenére ma pl rendesen szívatják a MOL-t eddig. illetve akadnak páran akik újra 1700-1800 környékére várják. lehet hogy én vagyok értetlen de, két lábon megálló érvet még nem láttam arra vonatkozóan, hogy miért kéne essenek újra az olajok hamarosan.
Érdekelne higy kire gondolsz,kik fogják megmenteni. Mert a piaccal szemben csak a buta vagy tudatlan ember fog szembe menni. A 10 000 ár az pont ugyan olyan ár mint a 10 210 vagy a 9780.
Sziasztok! Mit gondoltok, miért lehet az, hogy a fokozatos nyitás és enyhítés ellenére az olajcégek (pl. MOL, OMW stb.) lemaradóban vannak, míg például az OTP szárnyal? OTP-ből van nagyobb pakkom, de ettől függetlenül fordítva vártam volna a 'kilábalást'.
Úgy tudom, hogy a naprendszer kb. 4,5 milliárd év múlva lakhatatlanná fog válni. Továbbá az egész univerzum valószínűleg kb. 10-15 milliárd év múlva kihűl, így nem lesz alkalmas az életre. Ezért én úgy gondolom, hogy az univerzummal együtt egyszer az OTP is meg fog szűnni, tehát abban a pillanatban 0 Ft lesz a részvények árfolyama. Ez egy teljesen biztos jóslat, csak ki kell várni.
OTP részvényesek ide!