Miért ne teljesülhetne még? Most öröm van, de hamar történhet bármi. Akinek papírja van, az most keres egy kicsit, akinek nincs, az most kimarad. Ennyi!
ráadás: még csinálni fog az OTP "bíztatóvételt" ! ilyet akarok látni. akkor lehet kezdeni aggódni szerintem. most ez tudom hogy ellentétes azzal amit mások várnának egy bíztatóvételtől.
Jó erről vitatkozni. És ezt a szó szoros értelmében írom. A lecsorgást nem tartom valószínűnek, mert iszonyat pénz van partvonalon és mint itt is alig várják, hogy essen a piac, hogy bevásároljanak. Itt most mennyien bánják, hogy nem vettek 9700-on? Pedig napokig ott voltunk. Na majd ha megint ott leszünk majd beállnak venni, mert occsó!! SP-ben is ez megy. Ahogy kicsit esik megveszik.
most magam ellen beszélek, de szerintem korai volt. várnék egy olyan csúcsot ahol 40-50ezrek cserélnek gazdát...felszúr az árfolyam (a könyvben 20-40ezres vevők állnak), aztán megkapják a kért pakkjukat... addig nem lesz fordulat, szerintem. így a forgalmak meg a fordulatok alapján érzem, hogy amíg nem látok 40-50ezres pakkokat, meg záróban több mint 100-150ezres forgalmat, addig lehet tényleg nem fog fordulni. persze ez is csak egy elmélet :)
helyes meglátás. a mostani második negyedévben azért kezdték el a bevásárlást részvényekből április 1-én amcsiban,mert visszanéztek 150 évet ( elemzök stb.) . az első negyedévet amit zártak március 31-én -15,2% volt,viszont a következő negyedév mindentől függetlenül szinte ugyanannyi emelkedést produkált.Ennyi. és ez be is jött már most elérték a 15%-os emelkedést április1 óta....akkor innen mi jön? lemorzsolódás. Néha annyira egyszerű paraszti józan ész kell hozzá, hogy döbbenetes :-)) és persze hírekkel a nyáj manipulálás.
ez nagyjából nem kérdés, hanem garantált hogy a mostanság ugró Teri nénik tartani fogják... ők most megvették évekre, nem értenek hozzá. de, ők nem is tudnák nagyon beborítani szerintem. nem ők fogják elhozni a lefordulást ez biztos. találgatni mindig lehet hogy ki más. bele se megyek.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20200526/felpattant-a-magyar-tozsde-tepik-az-otp-t-433858
"Az OTP esetében nem érkezett vállalati
bejelentés, a kedvező nemzetközi hangulat mellett technikai szempontok is
közrejátszanak az emelkedésben. Az OTP a rövid távú, csökkenő trendvonalat
áttörve április utolsó hetében nagyot emelkedett, ezután kifulladt a lendület
az idei február-áprilisi zuhanásra húzott 23,6 százalékos Fibonacci szint
közelében. Ezt követően oldalazás, majd esés következett. A múlthéten az
árfolyam emelkedni kezdett, majd az erősödés megtorpant a 23,6 százalékos
Fibonacci szint közelében, 9 750 forintnál. Miután az árfolyam sikeresen
áttörte a 23,6 százalékos Fibonacci szintet, így a márciusi lokális csúcsot
veheti célba, 10 260 forintnál."
OTP részvényesek ide!