Na valakik elkezdtek onteni. Zártam alongot 180-os atlaggal. Jó kör volt.
Törölt felhasználó2020. 05. 26. 10:56
Mi van ezzel? Hosszú távra vettem 8500 átlagáron több -számomra- nagyobb pakkot, de lehet, hogy meg se kell tartsam hosszú időre :) Néha ránézek, hát most ezt nagyon méregzöld kategória.
Húsz feletti VIX-nél a célárat "esőtáncnak" tartom. Egy célárnak időponthoz kötötten lenne értelme, amivel itt a topikon macibear próbálkozik (gyakran sikerrel).
Na ja. aztán ha mégsem? És mégis átmegy mint kés a vajon? Hiszen ha tényleg Teri nénik vették az rv-ket és a profik adták, akkor lehet a teri nénik nem ismerik a 200 napos mozgókat, meg a szinteket. És baromira nem adnak el! ez olyan mint a technikai elemzés. Egy rv. múltbeli mozgásából akarunk következtetni a jövőre, miközben a körülmények sosem ugyanolyanok. Akkor??
Reggel meglátva a telezöldet, dobtam be vásárlási megbízást, persze bővíteni nem sikerült. S most értem vissza, de a kávét majdnem az ölembe öntöttem. Én meg tegnap majdnem eladtam. Lássuk bír-e a 10200-zal.
idézet: TEHÁT EZ ALAPJÁN ANNAK A VALÓSZÍNŰSÉGE, HOGY A MOSTANI ESETBEN LEFORDUL AZ S&P 500 72 SZÁZALÉK.Ha viszont azt feltételezzük, hogy az index mégis felfelé törne ki, az sem jelentene túl sok biztonságot a befektetőknek. A historikus események alapján az egy évvel későbbi medián hozam -9,2 százalék volt, és a részvények mindössze az esetek 38 százalékában tudtak emelkedni. https://www.portfolio.hu/uzlet/20200526/haborus-ovezetbe-erkezik-az-sp-500-433904
Szökèsi rès is megvan. Cèlárat kellene számolni egy longos beállìtottságú TA snak. Mondtam hogy 10 K felett új vevők jönnek + shortzárók. Eddig teljesült is.
OTP részvényesek ide!