Korábban írtam erről véleményt itt a fórumon. Húzd meg - ereszd meg időszakok jönnek. De ennek is csak akkor lenne hatékony, érdemi értelme, ha világméretű összefogással, összehangoltan történik. Sajnos nem tudok ilyenről.
Magán vélemény, erre senki ne alapozzon! Gyanúsítani nem akarok, de volt már olyan a történelem folyamán, hogy... Technikailag fel kellett volna mennie 10k fölé. De elszakadtunk a realitástól. Nyitásokban érződik a valóság csak. Tippem, hogy ez ma 8800 felett zár valamivel. Holnap szakad 8500-8600 közé, pénteken (ha futik pluszba maradnak) réssel nyit 8900 körül, aztán oldalazva keres majd egy aljat magának. De ezt csak azért, mert összeesküvés elméletekben hiszek.
egyetértek! illetve azért szerintem lesz pár kerek szem amikor nyitás után visszaesünk a betegségben újra :D "minek nyitottunk ki, ennek így volt értelme..." stb... :D tutira itt a fórumon is tanúi leszünk ennek. pedig ez fog történni (nyitás év visszaesés), és ennek így kell lennie mert különben !teljesen! meghal egy csomó gazdasági ág. (tudom már így is megtörtént ez, de azért szerintem még van lejjebb....) meg amúgyis, az olyan tökre "magyar" hogy panaszkodni hogy "így kellett VOLNA,.... úgy kellett VOLNA" :D
A magyar kormányon kívül ma már gyakorlatilag senki nem várja a járvány végét idén. Max. az 1. hullám zárulhat le 2. negyedévben, de az már M.o.-n meg is történt. Abban már nehéz tévedni😊 Az is nagyon valószínű, hogy a 2. hullám pedig elkezdődik még a 2. n évben.
Én személyes poziból és elképzelésből várom 8800-ra vissza az árfolyamot, minden árfolyam indikátort mellőzve.Nem titok,hogy a múlt csütörtökön,amikor volt a 3-ik napos nagy emelkedés,az utolsó csomagtól is megváltam. Így korrekt ha ezt Te is tudod ...no,most a robotok elolvassák amit írtam,oszt meghúzzák az árfolyamot,csak azért is :-)))
ez puszta következtetésekkel is: lehetetlenség! a horvátok és a szlovének már turisztikai nyitást fontolgatnak, mert szükségük van a pénzre! nyár közepén amint pár országban megindul a turizmus, garantáltan jön az újabb megbetegedési hullám. lévén hogy vírus, és ősszel legyengül az emberek szervezete, lehet tippelgetni mikor lesz a harmadik nagy hulláma a betegségeknek....azért segítek, Q3 Q4... bárcsak ne lenne igazam.
Benne vagyok,maradjunk "résen" vár bennünket 8780-nál.... nagyon beszűkűltünk ma , el se mer mozdulni az árfolyam 9240 környékéről,maradunk a pár napja betöltött résben...senki nem meri visszahúzni a tegnapi fekete gyertya aljára ami 9255.
Ha tőlem várja, akkor azonnal, gyors ütemben elindul felfelé! :D Az ólomöntés (indikátorok) jelzései szerint nem ma fog megindulni felfelé (maradunk az esés vagy oldalazás állapotában). :)
Én 22:11-kor befejeztem (holott volt alapos okom az izgalomra), te viszont ma 01:32-kor még (#1091891) hsz-t írtál! Következtetés: Bagoly mondja verébnek, .... :)
Az a gond, hogy bármilyen negatív hir jön borul minden. Pengeélen táncolunk. Bármikor borulhat. Egyedül a FED miatt nem esett még az egész padlóra szerintem. Gőzöm sincs mi lesz, a stoppokat is pikkpakk kiütik, nagyobb veszteség esetén sajna csak a mozi marad, és a reménykedés.
Csak a VIX emelkedett, a másik kettő esett! :D Este kilenc óra körül valami történt, (mivel full longban vagyok jelentős nem realizált bukóban) este tíz órakor már elég ijesztőnek láttam a helyzetet. Reggelre rendeződni látszott a három papír árfolyama, megnyugodtam. :)
Mondjuk az a jó kérdés, hogy melyik a jobb. Ez az egy helyben állás és kivárás, és a gyorsjelentés napján esünk óriásit, vagy emelkedünk nagyot, vagy most esne vissza, és a gyj után emelkedne vagy tobább esne ha tényleg baj van. Én nem várok a feltételekhez képest rossz eredményt (nyilván csökkenni fog jelentősen). Szerintem az emberek és cégek is törlesztenek akik tudnak, ez az érdekük.
OTP részvényesek ide!