Na ezért kétséges az ilyesfajta kinyilatkoztatás pontosan. Ahogy most elvált az S&P indextől az OTP árfolyama, úgy a jövőben is elválhat, még ha az indexre adott előrejelzés igaz is.
“... de, a következő 4-12 hétben azt az aljat is meglátogatjuk, bármennyi is legyen majd...” Szerintem később jön az alja. A legutóbbi válságban 5 hónap után jött.
1)A Fals letores az, amikor nem zar a support vonala alatt, csak napkozben szur ala, vagy egyszer zar ala, de masnap felpattan jovel feljebbre , Itt nem errol van szo, OTP mar ketszer zart a Marc19, 8425 szint alatt, eppen az utolso 3 napban; szoval innentol nem fals hanem valodi letores van, akkor is ha eppen penteken felejbbre kapaszkodott, sajnos az a support mar nem elo tamasz tobbe, 2)Ovatos lennek abban, hogy " Nagy a pofájuk az amcsiknak, de szerintem a bankok közül nem az OTP-nek lesznek problémái." , Egyelore a piac forditva gondolja, es nemcsak azert mert USD ugy +15%-ot erosodott a HUF elleneben; azert a 2 orszag kozott masban is jo nagy az ero-kulonbseg Miben? 1)Egyelore OTP -10%al nagyobbat esett, mint az amerikai Bank-Index, 2)Az MNB jatektere joval kisebb mint a FED-e, ha menteni kell; 3)Azt nem tudni hogy az osszevasarolt Balkani bankok milyen valsagturo allapotba mennek at, de ne legyenek illuzioid, meg nem derult ki hogy az eladojuk vagy OTP csinalta a jo uzletet, de annyit latni, a legnagyobb leanybanknal, Bolgar BSO tozsdeindex eddig nagyobbat esett mint BUX, a masodik legnagyobb, a Horvat bankok arfolyama ugyanott van mint 2011ben voltak, es Split Bank turizmus-vilagaban sem hinnem, hogy szalguld az uzlet iden
Ezért nem értem ? miért költi a pénzét orrba-szájba ,részvénye vásárlására .? Mikor látható ,hogy még mindég csak befelé megyünk a bajba . Miért nem tartalékolja a pénzét válságkezelésre ?
Nagy a pofájuk az amcsiknak, de szerintem a bankok közül nem az OTP-nek lesznek problémái. Szerintem kint sokkal több baj lesz, mert az egész rendszer a creditre épül. Az már más kérdés, hogy ez az OTP árfolyamán is látszani fog.
https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/koronavirus-jarvany-ujabb-valsag-adossag.704482.html Erre nagyon kiváncsi vagyok a nagy happy közepette. A hitelválság után a bankoknak mindenféle mutatóknak kell megfelelniük, hogy mennyire stabil a pénzügyi helyzetük. Most viszont az államok a felelősek a felelőtlen hitelezésért. Hogyan rángatják magukat ki majd ha megrendül a bizalom? A saját hajuknál fogva? És ha megrendül mondjuk a Forintba a bizalom, érintetlenül marad-e a magyar bankrendszer? Merre tovább OTP?
OTP részvényesek ide!