Elkepzelhetelen? Amikor 2007 nyaran OTP 9000 folott volt, SENKI nem tudta elkepzelni, hogy 1200 lehet Amikor 4IG epp 9 honapja 1180 volt, SENKI nem tuta elkepzelni, hogy 300 is lehet Amikor OPUS 800 volt, SENKI nem tuta elkepzelni, hogy 150 alatt is lehet , Pedig, eppen ezeknek az elkepzelese segit legjobban abban, hogy sokat keress a tozsen
OTP daytrade A ma rajzolt 3 supportbol OTP ma zarasra kettot leszakitott, de meg a 8460 support elo, es megtarthatja, kulonosen, ha ma az SPY (ahogy varom) megfordul felfele, es elindul 2640 fole, (de, persze ha SPY ma pocsekul zar, akkor holnap Azsia is gyenge lesz, es OTP nyitasban mar leszakitja az utolso supportot, ami elvalasztja egy nagyobb esestol) es akkor azonnal ervenybe lepne a #xx575ben kalkulalt irany es target, es meg az iden ott lesz , Egyelore azonban van esely, hogy meg par nap marad 8500-11200 kozott amikor egesz jo arat lehet kapni erte , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200401v00sv8ptd.jpeg
OTP daytrade A ma rajzolt 3 supportbol OTP ma zarasra kettot leszakitott, de meg a 8460 support elo, es megtarthatja, kulonosen, ha ma az SPY (ahogy varom) megfordul felfele, es elindul 2640 fole, (de, persze ha SPY ma pocsekul zar, akkor holnap Azsia is gyenge lesz, es OTP nyitasban mar leszakitja az utolso supportot, ami elvalasztja egy nagyobb esestol) es akkor azonnal ervenybe lepne a #xx575ben kalkulalt irany es target, es meg az iden ott lesz , Egyelore azonban van esely, hogy meg par nap marad 8500-11200 kozott amikor egesz jo arat lehet kapni erte , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200401v00sv8ptd.jpeg
Te felpattanással számolsz. Én a magam részéről ebben igen erősen kételkedem. A gazdasági alapok sem Mo-n, sem a világon nem jobbak, ellenben rosszabbak (költségvetési és monetáris mozgástér szűkre szabottsága) Aki Euroban számol, az úgy számol, hogy ma 360 forint az Euro, azaz egy OTP 24,5 EUR. Ha a részvény árfolyama változatlan maradna, és az Euro lesz 380, akkor már csak 23,26 EUR-t kap vissza. Hedgelni kell, ha nem akar árfolyamkockázatot, ami pénzbe kerül. Így inkább lemond erről a lehetőségről, nemhogy venné, mert olyan olcsó!
sajnos így vagy úgy de szerintem is megcsinál egy 5000-akár 3000 körüli szintet. gondoljuk már át hogy konkrétan hónapokra megáll a gazdaság jelentős része, tönkremennek vállalkozások, munkanélküliek lesznek emberek, később jönnek be a bankoknak a hitelekből a pénzek (aki él a moratóriummal). Ehhez képest mi volt 2008ban? csúnyán leegyszerűsítve egy bankválság/hitelválság, de attól még nagyobb mértékben tudott működni a gazdaság többi ágazata, mint most! szerintem.
Nagyon látványos csak nem tudom eldönteni, hogy merre mennyi. Ki törési pontok cél árak hiányoznak. Te itt hol tennél be szállási pontot és stopot. Hol lenne le törés vagy ki törés, számomra sok a ??????-JEL.
OTP részvényesek ide!