Usa iránytű-szelünk sem döntötte még el mit akar. Még mindig csak kúszik felfele, halogatva a döntést. Reggel hét óta a helyzet szinte semmit nem változott. A végén annyira felhozza az RSI-t, hogy csak egy irány marad. https://invst.ly/q7ylt
Vegyük még bele a várhatóan fokozódó inflációt is! Hol lesz a legjobb helyen az a pénz, amit nem tudunk értelmes egyéni céljainkra fordítani? Nem a bankban vagy a cihában, az biztos! Be kell fektetni!
"Nem tetszik nekik, hogy OTP-t nem pattan, nem akar senki venni, tehat engem minuszolnak az ostobak" - engem is ezért minuszolnak :)) Adtam egy pluszt, mert egyetértek. Én most más dolgokba fektettem inkább; otit figyelem, de nem érzem itt az idejét a felhalmozásnak.
Ne hátrálj meg Jani! Egyelőre fel az irány. A mértéket lehet vitatni. De ha daytrade, akkor tick, m5, legfeljebb m15. Ez m5 https://invst.ly/q7ydh 12-14 között meg kellene fogni azt az aljat valamelyik (kék, piros) krumpliban. Vagy le, vagy fel, vagy mindkét irányban de még tolni kellene a napi sávon. Még csak 325 Ft.
Én a magam részéről köszönöm az elemzéseket! Egyébként egyetértek azzal, hogy az alja még nem jött el. Hiszen hol vannak még a "munkanélküliek" és a sorra bezáró cégek?
1)Te is latod, milyen halovany ez a visszapattanas, magad se gondolod hogy eros ? Meg tarthat 1-3 napig, de 9900 fole vegkepp nem fogadnek ra , 2)Nyilvan undok voltam, es napok ota a vart felpattrol raktam fel daytrade chartokat, es megkaptam a jutalmat, 3 minusz, Nem tetszik nekik, hogy OTP-t nem pattan, nem akar senki venni, tehat engem minuszolnak az ostobak , 2)Ahelyett hogy orulne, hogy harman is rakunk fel idonkent ertelmezheto Ta elemzeseket, jol bele is rug amikor elfogja a duh sajat teves trade-je miatt , Szoval visszaterve, had szembesuljon a minuszka pajtas: -Igen, amikor (B) kesz, OTP esni fog tovabb -a kovetkezo megallo 6xxx korul lehet -a veg pedig, nos, egyaltalan nem valoszinutlen a 3000-5000 sav, -Es a BEAR piac vege talan nem is a nyar-osz, hanem megeshet hogy 1-2 ev mulva lesz
1)Te is latod, milyen halovany ez a visszapattanas, magad se gondolod hogy eros ? Meg tarthat 1-3 napig, de 9900 fole vegkepp nem fogadnek ra , 2)Nyilvan undok voltam, es napok ota a vart felpattrol raktam fel daytrade chartokat, es megkaptam a jutalmat, 3 minusz, Nem tetszik nekik, hogy OTP-t nem pattan, nem akar senki venni, tehat engem minuszolnak az ostobak , 2)Ahelyett hogy orulne, hogy harman is rakunk fel idonkent ertelmezheto Ta elemzeseket, jol bele is rug amikor elfogja a duh sajat teves trade-je miatt , Szoval visszaterve, had szembesuljon a minuszka pajtas: -Igen, amikor (B) kesz, OTP esni fog tovabb -a kovetkezo megallo 6xxx korul lehet -a veg pedig, nos, egyaltalan nem valoszinutlen a 3000-5000 sav, -Es a BEAR piac vege talan nem is a nyar-osz, hanem megeshet hogy 1-2 ev mulva lesz
Valamilyen formában nekimegyünk a boli középnek. (Megközelítjük azt ...) Onnan pedig jövünk még le. Az már változó meddig ...A boli szalag be fog szűkülni. Onnan három út van. . Remélem a fundás-közgazdászok addigra kiszámolják merre is az arra, honnan éri meg újból vásárolni.
Szerintem nagyon egy húron pendülünk ... Hosszú távra, befektetési céllal OTP részvényt ráérünk még venni. Ebben egyezünk. Rövid távon - napon belül, egy-két nap - kiválóan lehet kereskedni TA alapon. Igaz léptéket kellett váltani. A korábbi legfeljebb 3-400 forintos elmozdulások helyett természetes lett az 1000 forint körüli. Újabb váltás kell majd, ha visszaállunk a normális időszak kereskedési szokásához. Ebben - a rövid távú kereskedésben - van esetleg némi különbség közöttünk, bár ha jól emlékszem Te sem zárod ki ennek lehetőségét.
Maci! Te szoktad felhívni a figyelmet az esés során a felső boli viselkedésére. Nos szépen lefordult és 4. napja krumplisodik. Az már az én megfigyelésem, hogy a alj-tető távolság 20 napi extrém növekedés után (8800 Ft!!!!) ma szűkül először. Az alj még meredeken megy lefelé és amíg az nem fordul, addig az árfolyam emelkedni "szok". Neked mit mondanak ezek a jelek? https://invst.ly/q7xyv
Elképzelhető, hogy márc 13 óta egy ED formálódik. Ha így van akkor max 10460-ig emelkedhet az árfolyam, de akár már most is fordulhat és új aljra, 8e alá kellene esnie.
OTP részvényesek ide!