A te AD mestered, tavaly egy clonnickel szétcseszte a Ricsi topicot, 10 beírásából 11 volt poziból beszélés, ezt részletezhetném TA-san is, de felesleges rá az időt pocsékolni, undorító volt olvasni és az a pökhendi magabiztosság, amit képzelt magáról, de ebben a topicban is eljátszotta pár éve, hogy fölfelé kanáriskodott, egy szóra sem méltatta az ittenieket amikor kiszállt, hanem a belterjes topicban osztotta meg a cimborákkal, utalt privát üzenetváltásokra, 3700-ra várta Ricsit 6000-nél lett 7000, a haveroknak mennyit mondott 2500-at?-:)XDDDDDDDDDDD
Komám, Neked ursusphobiad van. :) . Persze Petákos Tesó - vagy szólítsalak inkább Longforevernek? - emlékszem még arra amikor először Csibét cseszegetted, majd nekimentél Ad-nak. Ez a Te karmád. Viseld egészséggel! . Felőlem szétcseszheted a fórumot, hidd el nem én járok rosszul. Írhatsz bármit, én meg fogom tenni azokat a bejegyzéseket amiket gondolok és akarok. Mint láthatod a hozzászólásokat vannak akik várják a beírásaimat. Nyilván vannak olyanok is, akik hülyeségnek tartják a gondolataimat, vagy azok egy részét. Van amikor szólnak, van amikor csendben maradnak. Te ordibálsz. Miért is? Meg akarsz óvni másokat a gondolatfertőzésemtől? Talán bízd ezt rájuk. . Természetesen elmondhatod a véleményed. Én tudomásul vettem. Gondolod meghat? Ordibálj csak nyugodtan tovább. Majd elmúlik a tombolásod. Én hat éve vagyok aktív tagja ennek a fórumnak. Láttam már feltűnni és eltűnni felhasználókat. Te engem nem fogsz innen elzavarni! Majd ha általam nagyra becsült emberek hívnak fel erre - pld Csibe, Berlini, Ad, G-the-puntish, Misi, Gtg netán Pipás, vagy a régi nagyok közül pld Halis - no akkor majd megteszem. A Te fajtádra immunis lettem. Először bizonyíts! Nem lejáratással! Elemzésekkel, rajzokkal, meglátásokkal, hipotézisekkel. A sajátjaiddal. Majd akkor figyelek rád. Addig csak egy veszekedő, kötözködő alaknak tartalak. Az ilyenekre pedig én nem adok. . Gyerünk! Folytasd a baromkodásodat! Abban nagy vagy! . Egyébként ma nem mentünk a tegnapi maximum fölé. Mára ez volt az alapvető várakozás. ;)
Írtan reggel, h csináljunk egy saját topikot, ahonnan az ilyen "férgeket" kizárjuk felszólítás után, ha v.kinek van ideje és vállalja a moderációt akkor azt megköszönnénk...Nekem sajnos nem fér bele. Jó pihit Mindenkinek!
Legalabb alatamasztja a sajat szemleletevel, otleteivel, grafikonjaival. Ha valami nem tetszik, lehet csendben ulni es nem trollkodni. Koszi mindenki neveben IS.
OTP részvényesek ide!