várják a vevőket....a Mol inverzét csinálják...9:30 kor volt egy lokális alj /csúcs.....azóta egyikben a vevők húzódnak egyre lejjebb(Mol) az eladók felfele(Otp)....csak elég kevés van a vevőből....
Na most meg WTF van? . Írtam már, hogy nézem a napi jellegzetes pontok alakulását. Bizonytalanok ezek, ritkán mondanak valamit. Mára szépen hozta formáját a nyitó és az eddigi alj. A max is beleért abba a tartományba ahova minimum várható volt. Ettől kezdve a zárónak kell már csak valahol 500 környékén lenni.
Tavaly ilyenkor 220 milliárd várt eredménnyel 9400-on volt, tehát az én módszeremmel számolt p/e 12 volt. Most 265-273 várt eredménnyel az én 12-esemmel 11350-11700 jön ki, itt vagyunk most, tehát eddig egy az egyben ismétli a tavalyi mozgást. Tavaly rosszabb eredménnyel jött ki, lenyomták 8400-ig vissza 8900-ig, megint le 8400-ig vissza 8700-ig, aztán le 8000-ig. A tavalyi tényleges eredménnyel és az én p/e-mmel ez a mozgás így nézett ki: le 11.5-ig vissza egy kicsivel 12 fölé, megint le 11.5-ig vissza egy kicsivel 12 alá, aztán le a 11-esig és beállt sávozni 8000-8400 közé, tehát 11 és 11,5 közé. Összefoglalva, ha ismétli a tavalyi mozgást, akkor a várakozásoknak megfelelő vagy rosszabb eredmény esetén első körben szerintem esés kb. a 11.5-ösig (eredmény osztva 280 millióval szorozva 11,5-tel), aztán vissza a 12-es környékére és újra le a 11,5-ig, aztán passz. Ha jobbat hoz ki, akkor első körben fel annak a 12-eséig, aztán le a 11,5-ösig. Ami most bekavart, azok az új célárak, nekem nem tűnnek reálisnak, de lehet, hogy a nagyoknak igen.
Halis szerint az első esést mindig megveszik .... Vannak vevők. Ez kétségtelen. Január óta itt vannak. Nem is kis darabszámot vásároltak már meg. De vannak eladók is. Nagyon nem is mozdult az ár sehova. A gond akkor lesz, ha kiderül ezek magukkal kereskednek ...
OTP részvényesek ide!