Igen, igazad van. Azt csak feldobtam, mindenféle számítás nélkül. Ne feledd Kontra 210-re várja és elég régóta meglévő célára ez. Sokszor még be is jön neki. :) Utsó rajzom daxról, többet nem teszek be megígérem. Az elsőt is csak azért készítettem, hogy Gtg Tesónak megmutassam a lefelé mozgó hullámok megjelenését az RSI-ben. Hátha érdekli ... https://invst.ly/6bv3-
Nem tudom mennyi dax long certid volt, de hétvégére nagyobb adag dax certit megtartani egyenes út az infarktushoz, jól tetted, hogy eladtad, sok alkalom lesz még a vételre. Ráadásul naposon nálam inkább lefordulós.
ok :) néha én is beleremegek, ugra-bugrálok, és általában ráfaragok vagy túlkombinálom, vagy beparázok mostanság egyre ritkábban teszek ilyet, de azért megesik
te maci nem csesztetni akarlak, de te hány %-os nyerőig tartasz egy pozit, és hány napig??? +0,5-1% 1-2 nap és dobod? miért nem vársz tovább türelmesen?
Rácsesztem ... Lefele is így jártam ... Igen, tudom. Ha megcsinálja az aljat megy először 420 fölé, de valszin új ATH-ra. Első körben 350 dax pontra számítok erről az aljról.
OTP részvényesek ide!