Mert szerintem nincs más alternatíva . Tegnap délután is csak a 4-es alhullámai miatt ment még lefelé. Az 5-ösnek jönnie kell, ha jó helyen indítottuk az órás számozást (dec.5)
Passz, nagyon kicsi a forgalom, ilyenkor nem igazán lehet indikátor alapján kereskedni. Bővítettem egy kicsit én is (120 van), de necces, továbbra is él az a verzió, hogy lesz még egy hullám felfele.
Nálam elérte a short határt a megerősítő is, tehát elvileg short, de mivel bolondok órája van, forgalom meg nincs, nem nyitok, a korábbi mini shortot tartom és ha kilenc után is így állunk, akkor dobom a tegnapi mini longot.
Törölt felhasználó2017. 12. 20. 09:18
Elvileg itt az első szakasz 420-min már esetén igen is bika alatta is lehet a tegnapi 415 nek a min ár de ott már másképp is történhet ha az lesz
Micsoda erő van a papírban.....+0,86 5 nyitott....bull a papír......:-)))))))
Törölt felhasználó2017. 12. 20. 09:01
Gyorsak nálam továbbra is long-határ alatt, a záróval az enyhe felfele állás átment vízszintesbe, a megerősítő az első jelet 410-nél adta volna, tehát továbbra sincs egyértelmű jelem.
Vagy csak nem jelent neki túl sokat 10-15Mft tőke tőzsdére hozatala,orvos,ügyvéd stb hazárdirozik,szerencsét próbál,kicsiben nem játszik mert hát azt minek pl keveseb profitért csinálni mint amennyit nap mint nap a munkájával is megkeres attól csak sokkal többet,nem engedheti meg magának,hogy kicsiben gyakoroljon tanuljon és a kicsi (pénzre)pozícióra ugyanúgy figyeljen mint 15 ezer db-ra.
OTP részvényesek ide!